وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه مینی کرپ؛ فینگر فود و غذای دریایی

طرز تهیه مینی کرپ؛ فینگر فود و غذای دریایی

فینگر فودها انوع مختلفی دارند که یکی از محبوب ترین آن ها مینی کرپ ویتنامی است که با غذای دریایی میگو تهیه می شود.

طرز تهیه مینی کرپ ویتنامی

یکی از فینگرفودهای محبوب در میان طرفداران غذاهای دریایی، مینی کرپ ویتنامی است که به دلیل داشتن مواداولیه غنی از ویتامین و مواد معدنی به آن توجه خاصی می شود. این بخش از آشپزخانه ی پلاس وی و بخش غذاهای خارجی را با دقت دنبال کنید تا یک رسپی خوشمزه ویتنامی را به دانسته های آشپزی تان بیافزایید.

مواد لازم

  • 30 عدد میگو پوست کنده و پخته شده
  • 50 گرم (1/2 فنجان) جوانه لوبیا
  • 1 عدد فلفل قرمز خرد شده
  • 1/3 فنجان برگ تازه گشنیز
  • سس چیلی شیرین یا سس ویتنامی برای سرو

طرز تهیه مینی کرپ

مواد لازم برای تهیه کرپ

  • 175 گرم (1 فنجان) آرد برنج
  • 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 270 میلی لیتر شیر نارگیل

مواد لازم برای تهیه ترشی هویج

  • 80 میلی لیتر (1/3 فنجان) سرکه
  • 55 گرم (1/4 فنجان) شکر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 عدد (حدود 150 گرم) هویج خرده شده

ترشی هویج

طرز تهیه

برای پخت کرپ ها آرد برنج، آرد ذرت، شکر، نمک و زردچوبه را داخل کاسه ای ترکیب کنید.

شیر نارگیل و 250 میلی لیتر (1 فنجان) آب را به آرامی مخلوط کنید و روی آن را با سلفون پلاستیکی بپوشانید و به مدت چند ساعت یا یک شب داخل یخچال استراحت دهید.

در همین حال برای تهیه ترشی هویج، سرکه، شکر، نمک و 80 میلی لیتر (1/3 فنجان) آب را داخل یک قابلمه کوچک با حرارت متوسط ترکیب کنید و به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود، آن را بپزید.

هویج را روی مخلوط سرکه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که لازم باشد در یخچال قرار دهید.

آب ترشی هویج را کامل بگیرید و به آن میگو، جوانه، چیلی و گشنیز را اضافه کنید.

حالا روی آن را با سلفون پلاستیکی بپوشانید و تا زمانی که لازم باشد در یخچال نگهداری کنید.

فینگر فود با میگو

تابه ای بزرگ و نچسب را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید تا داغ شود و روغن را داخل آن اسپری کنید و مخلوط کرپ را خوب هم بزنید.

سپس با دقت 1 قاشق غذاخوری از خمیر را درون تابه بریزید، به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که حباب روی سطح آن ظاهر شود بپزید پس از یک دقیقه یا کمی بیشتر آن را برگردانید و بپزید.

در انتها مقداری مخلوط میگو را با قاشق وسط هر کرپ بریزید و با سس سرو کنید.

این غذا برای ذائقه های خاص مناسب است و طرفداران خاص خود را دارد پس طبیعی است که تعداد خاصی از افراد نظرشان به این غذا جلب شود اما با توجه به ارزش غذایی بالایی که در این رسپی نهفته است به سادگی نمیتوان از آن عبور کرد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع