
طرز تهیه پلو کدو حلوایی با مرغ و بدون گوشت
پلو کدو حلوایی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ای است که در شهر های شمالی کشور طرفداران خاص خودش را دارد. این غذا از ترکیب برنج، کدو حلوایی و مرغ و... تهیه می شود و پخت آن بسیار راحت و آسان است.
در این روزهای پاییزی که کدو حلوایی در دسترس قرار دارد، از فرصت استفاده کرده و با توجه به بهترین رسپی که در این بخش از آشپزخانه پلاس وی قرار دادیم، یک پلو کدو حلوایی خوشمزه با مرغ را تهیه و همراه خانواده میل کنید.
مواد لازم برای تهیه پلوی کدو حلوایی
| مواد لازم | میزان لازم |
| برنج | 4 پیمانه |
| سینه مرغ | 1 عدد |
| کدو حلوایی رسیده | نیم کیلو |
| پیاز خرد شده | 1 عدد بزرگ |
| بادام خلال شده | یک دوم پیمانه |
| پسته خلال شده | یک دوم پیمانه |
| زعفران دم کشیده | 1 قاشق غذاخوری |
| کره | 250 گرمی |
| زرشک | یک دوم پیمانه |
| شکر | 1 قاشق غذاخوری |
| ادویه معطر | به اندازه لازم |
| نمک | به اندازه دلخواه |

طریقه درست کردن کدو حلوایی پلو
- برنج را بشویید و بخیسانید.
- کدو را بشویید و پوست آن را با کارد تیزی جدا کنید.
- کدوها را به ابعاد کوچک برش بزنید.
- کدوهای خرد شده را درون تابه ای با روغن تفت دهید.
- کمی شکر به کدو ها بیفزایید.
- زرشک را بخیسانید.
- سینه مرغ را به ابعاد کوچک خرد نمایید.
- پیازرا ریز خرد کنید و درون تابه سرخ کنید.
- مرغ را به تابه افزوده و تفت دهید تا نیم پز شود.
- به پیاز و مرغ سرخ شده ادویه جات(دارچین و پودر هل) را افزوده و کمی تفت دهید.
- برای خوش رنگ تر شدن مرغتان به آن یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده بیافزایید.
- کدوهای سرخ شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
- بادام و پسته را روی حرارت با کره تفت دهید.
- زرشک خیس خورده را آبکش کنید و با حرارت خیلی کم در روغن و با چند قطره زعفران تفت دهید.
- برنج را به روش آبکش تهیه کنید، یعنی درون آب جوش بجوشانید و زمانی که برنج هنوز نرم نشده آبکش نمایید.
- داخل قابلمهای کمی روغن بریزید و برنج را با کفگیر درون قابلمه ریخته و لا به لای آن از مواد مرغ و کدو، زرشک و مغزها را بریزید.
- این مرحله را به همین صورت ادامه دهید تا موادتان به پایان برسد.
- روی برنج زعفران آب شده و کمی کره بریزید و دم کنی را روی برنج قرار دهید تا دم بکشد.

نکات مهم
- به جای مرغ میتوانید از گوشت چرخ شده بصورت قلقلی استفاده کنید.
- افزودن کمی رب انار به مرغ به خوش طعمی آن کمک می کند.
- شما می توانید همه مواد را بعد از دم کشیدن برنج با آن مخلوط کنید.
- می توانید به جای افزودن مرغ به مواد، مرغ را جدا پخته و در کنار کدو پلو میل کنید.
- سیر ترشی و زیتون کنار پلو کدو حلوایی بسیار دلپذیر است.







