مواد لازم برای پیتزا صبحانه:
- خمیر مایه :نصف قاشق غذاخوری
- آرد :2 پیمانه
- نمک :یک قاشق غذاخوری
- کالباس ورقه ای :4 عدد
- پنیر پارمسان و موتزارلا :هر کدام نصف پیمانه
- تخم مرغ :6 عدد
- پیازچه خرد شده :2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا صبحانه
ابتدا فر را با حرارت 250 درجه سانتی گراد روشن کنید تا به مدت نیم ساعت قبل از آماده سازی مواد پیتزا گرم شود.
خمیر مایه را با 3/4 پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید .
یک قاشق نمک را هم با آرد مخلوط کنید و به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید.
خمیر به دست آمده را به دو نیم تقسیم کنید و روی آنها را با کیسه نایلونی بپوشانید و در یخچال به مدت 12 ساعت نگه دارید.
بهتر است این خمیر را از شب قبل آماده کنید.
بعد از 12 ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید تا با دمای اتاق یکی شود.
روی سطح صافی مقداری آرد بپوشانید و خمیر راکمی ورز دهید و کمی کمتر از اندازه قالبی که میخواهید پیتزا را داخلش قرار دهید با وردنه باز کنید.
روی خمیر ،پنیر پیتزا ، بیکن یا کالباس خرد شده و 3 عدد تخم مرغ را بشکنید و قرار دهید.
روی تخم مرغ ها نمک و فلفل بریزید و در فر به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها پخته شوند و روی آنها طلایی شود.
بعد از اینکه پیتزا را از فر بیرون آوردید بلافاصله جعفری خرد شده را روی آن بریزید و بعد از چند دقیقه پیتزار را برش بزنید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا صبحانه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پیتزا صبحانه را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .