طرز تهیه چای در فلاسک با نکاتی کاربردی
چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها برای ما ایرانیان است که در طول مسافرت، بعد از ورزش، بعد از انجام کارو... موجب رفع خستگی می گردد. برای دم کردن چای اغلب از قوری استفاده می شود اما اگر می خواهید در طول روز و در ساعات خستگی چای بنوشید، از فلاسک برای دم کردن چای کمک بگیرید. برای آماده کردن چای فلاکسی به روش توضیح داده شده در این بخش از آشپزخانه نمناک عمل کنید.
آماده کردن چای فلاسکی یا فلاکسی
برای آماده کردن یک چای فلاکسی خوشمزه:
- در کتری یا سماور آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا کاملا بجوشد.
- فلاسک و تمام قسمتهایش را به صورت جداگانه با آب گرم شستشو دهید.
- دو قاشق چای به ازای یک فلاسک یک لیتری، داخل فلاسک بریزید.
- کمی آب جوش داخل فلاسک بریزید و سپس خالی کنید.
- آب جوش را روی چای بریزید و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد.
نکات مهم
- آب مورد استفاده برای دم کردن چای باید تازه و کاملاً زلال باشد.آب لوله کشی و فیلتر شده برای چای مناسب تر می باشد.
- درون کتری و سماور آب داغ نریزید و بهتر است آب سرد ریخته و اجازه دهید بجوشد.
- اگر در کتری یا سماور آب داغ بریزید، بعد از ریختن چای در استکان لکههای شبیه چربی روی استکان ایجاد می شود.
- آب چند بار جوشیده طعم و خاصیت چای را کاهش می دهد پس بهتر است در هر مرتبه دم کردن چای، آب سماور را عوض کنید.
- از آب کتری یا سماور نجوشیده برای دم کردن چای استفاده ننمائید.
- با استفاده از یک برس و براش شیشه بچه، فلاسک را بشویید، برای تمیز کردن فلاسک خود، باید تمام قسمت های آن را از هم باز کنید و اگر فلاسک شما نی دارد، حتما نی را از درب جدا کنید.
- تمام قطعات فلاسک را روی سطحی بگذارید تا خشک شوند.
- از چای مرغوب استفاده کنید.
- برای معطر شدن چای از چوب دارچین هل، گل سرخ، گلاب یا برگ عطر چای استفاده کنید.
- شما می توانید به صورت جدا گانه چای را در قوری دم کنید و بعد از صاف کردن و گرفتن تفاله های آن در فلاسک بریزید.
- همچنین می توانید در فلاسک آب جوش ریخته و از چای کیسه ای برای تهیه چای استفاده کنید.
- چای را با قند یا شکر، نبات، خرما یا مویز یا پولکی بنوشید اما در مصرف آنها زیاده روی نکنید.