مواد لازم برای چای زنجبیل
- ریشه تازه زنجبیل 5 سانتیمتر
- آب 4 فنجان
- عسل و لیمو در صورت تمایل
طرز تهیه چای زنجبیل
پوست زنجبیل را بگیرید و به صورت ورقه های خیلی نازک برش دهید. آب را هم روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بلافاصله بعد از اینکه آب به جوش آمد ورقه های زنجبیل را داخل آن بریزید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم زنجبیل ها 15 تا 20 دقیقه داخل آب جوشاند.
بعد از سپری شدن این زمان چای زنجبیل شما آماده است می توانید آن را با کمی آبلیمو و عسل هم مخلوط کنید و به صورت گرم مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد چای زنجبیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
چای زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .