مواد لازم برای کاپ کیک اسفنجی ویکتوریا
- کره نرم 12 ق غ
- شکر 1 فنجان
- تخم مرغ بزرگ 3 عدد
- آرد کیک آماده 1 و نیم فنجان
- آب گرم 1 ق غ
- وانیل 1 ق چ
- مربای تمشک یا مربای دلخواهتان یک چهارم فنجان
- پودر شکر برای پاشیدن روی کاپ کیک ها
طرز تهیه کاپ کیک اسفنجی ویکتوریا
طبقه ی فر از وسط پایین تر بگذارید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
12 عدد قالب مافین را با کپسول کاغذی بپوشانید .
کره و شکر را با هم مخلوط کرده هم بزنید تا کرمی و پوک شود . تخم مرغ ها را به صورت متناوب با آرد به کره اضافه کره هم بزنید هر بار تا کاملا خمیر یکدست شود . شروع و پایان کار با ید با تخم مرغ باشد .
داخل هر قالب را با 2 ق غ خمیر پر کنید سپس 1 ق چ مربا رویش ریخته و دوباره ریش را با 1 ق غ خمیر پر کنید به طوریکه کاملا روی مربا را بپوشاند .
کاپ کیک ها را حدود 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و کمی رویشان طلایی شود .
اجازه دهید کاپ کیک ها از حرارت بیوفتند سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند و رویشان پودر شکر بپاشید .
این کاپ کیک ها را میتوانید با چای و قهوه به همراه دوستانتان میل نمایید .
نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک اسفنجی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کاپ کیک اسفنجی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .