مواد لازم برای کوکی های نعنایی شکلاتی
- روغن جامد 1 فنجان
- شکر نصف فنجان
- شکر قهوه ای نصف فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- عصاره وانیل 1 و نیم ق چ
- اسانس کره نصف ق چ
- اسانس نعنا 2 قطره
- آرد 2 و سه چهارم فنجان
- نمک 1 ق چ
- جوش شیرین نصف ق چ
- آبنبات نعنایی نصف فنجان
طرز تهیه کوکی های نعنایی شکلاتی
روغن و شکر را با هم مخلوط نمایید و هم بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شوند . وانیل ، اسانس کره و اسانس نعنا را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .
مواد خشک را مخلوط کرده به روغن اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود و اثری از آرد باقی نماند سپس آبنبات ها را اضافه کرده هم بزنید در حدی که آبنبات در تمام سطح خمیر پراکنده شود .
خمیر را به طول 38 سانتیمتر رول کنید در پلاستیک پیچیده 4 ساعت در یخچال بگذارید تاکاملا خنک شوند سپس از یخچال در آورده پلاستیک دورش را با ز کنید و به اندازه ی کوچکتر از نیم سانتی متر برش بزنید و کوکی ها را با فاصله ی 5 سانتی از هم کف سینی فر بدون این که چرب کنید بچینید و به مدت 6 – 8 دقیقه در فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا بپزند و دورشان کمی طلایی شود .
بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها کاملا خنک شوند . در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کرده و کوکی ها را تانیمه در شکلات فرو ببرید رویشان خرده آبنبات نعنایی پاشیده و روی توری سیمی بگذارید تا شکلات سرد شده خودش را بگیرد .
نکات تکمیلی در مورد کوکی های نعنایی شکلاتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کوکی های نعنایی شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .