مواد لازم برای کیک موز با کرم پنیر
- پوره موز 1 و نیم فنجان
- آب لیموی تازه 2 ق چ
- آرد 3 فنجان
- جوش شیرین 1 و نیم ق چ
- نمک یک چهارم ق چ
- کره نرم سه چهارم فنجان
- شکر 2 و یک هشتم فنجان
- تخم مرغ 3 عدد بزرگ
- وانیل 2 ق چ
- شیر 1 و نیم فنجان
مواد لازم برای فراستینگ
- کره نرم نصف فنجان
- پنیر خامه ای نرم 225 گرم
- وانیل 1 ق چ
- پودر شکر 3 و نیم فنجان
طرز تهیه کیک موز با کرم پنیر
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی 23 * 33 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید .
پوره موز را با آب لیمو مخلوط نموده کناری بگذارید .
آرد ، جوش شیرین و نمک را مخلوط نموده کناری بگذارید .
سه چهارم فنجان کره و 2 و یک هشتم فنجان شکر را مخلوط کرده هم بزنید تا کرمی و حجیم شود سپس حین هم زدن تخم مرغ ها را یکی یکی با کمی فاصله اضافه کنید و در آخر وانیل را بیفزایید .
مخلوط آرد را به صورت متناوب با شیر در 3 مرحله اضافه کرده هربار هم بزنید تا یکدست شود . شروع و پایان کار باید با آرد باشد . در آخر پوره موز را اضافه کنید و کاملا با خمیر کیک مخلوط نمایید .
خمیر را در سینی ای که آماده کرده بودید ریخته رویش را صاف کنید و حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت در فر بگذارید بپزد و زمانی که خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید بلافاصله به مدت 45 دقیقه در فریزر بگذارید این کار باعث میشود کیک شما مرطوب شود .
برای تهیه فراستینگ کره و پنیر خامه ای را هم بزنید تا نرم شود سپس وانیل را اضافه کرده هم بزنید پودر شکر را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید و روی کیک که سرد شده بریزید .
نکات تکمیلی در مورد کیک موز با کرم پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک موز با کرم پنیر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .