دلایل اصلی خراب شدن کیک خانگی :
همه ما عاشق کیک خانگی هستیم ولی گاهی خراب شدن کیک باعث می شود ترغیب شویم که کیک را از بیرون تهیه کنیم ولی ما در این مطلب تلاش کردیم علت های اصلی خراب شدن کیک خانگی و راه حل جلوگیری از خراب شدن آن را به شما آموزش دهیم .
علت خراب شدن کیک :
6 دلیل خراب شدن کیک خانگی که به صورت کامل شرح داده شده است.
1-گود شدن و خوابیدن پف کیک
خوابیدن پف کیک و گود شدن آن از مشکلاتی است که در هنگام پخت کیک با آن روبه رو می شویم و غالبا به دلایل زیر می باشد.
- پایین بودن دمای فر
- استفاده زیاد از شکر
- استفاده زیاد از بکینگ پودر
- تغییر ناگهانی دمای کیک
- کامل پخته نشدن کیک
- باز کردن درب فر قبل از پخت کیک
برای مطالعه کامل علت خوابیدن پف کیک کلیک کنید.
2-گنبدی شدن کیک
برای اینکه کیک را به خوبی تزیین کنیم و شکل خوبی داشته باشد باید سطح کیک صاف باشد با رعایت کردن موارد پایین می توانید به این هدف برسید.
- استفاده بیش از اندازه از آرد
- بالا بودن بیش از حد دمای فر
- عدم پخت کیک در طبقه وسط کیک
- هم زدن بیش از حد مواد اولیه
برای مطالعه کامل علت گنبدی شدن کیک کلیک کنید.
3-خمیر شدن کیک
- استفاده از دستور تهیه اشتباه
- عدم توجه به نکات کیک پزی
- رعایت نکردن مقدار مواد اولیه کیک
- عدم انتخاب قالب مناسب
- عدم انتخاب دمای مناسب برای فر
برای مطالعه کامل علت خمیر شدن کیک کلیک کنید.
4-ترک خوردن روی کیک
- دمای بالای فر
- هم زدن بیش از حد مواد
- استفاده زیاد از آرد
- استفاده از طبقات بالای فر
برای مطالعه کامل علت ترک خوردن کیک کلیک کنید.
5-پف نکردن کیک
- جدا نکردن زرده و سفیده تخم مرغ
- استفاده زیاد از روغن
- باز کردن درب فر قبل از پخت
- نرساندن مواد اولیه به دمای محیط
- عدم استفاده از قالب مناسب
برای مطالعه کامل علت پف نکردن کیک کلیک کنید.
6-جدا کردن اشتباه کیک از قالب
- داغ بودن قالب کیک زمان جدا کردن کیک
- عدم تمیز بودن قالب به هنگام ریختن مواد اولیه
- چرب نکردن تمام قالب کیک
- عدم استفاده از کاغذ روغنی
- بالا بودن دمای فر
- خمیر شدن کیک
برای مطالعه کامل روش جدا کردن قالب کیک کلیک کنید.