وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

عوارض لوازم آرایش برای بارداری و یائسگی!

عوارض لوازم آرایش برای بارداری و یائسگی!

اولین بار نیست که از عوارض لوازم آرایش برایتان میگوییم اما این بار خطرناک ترین عوارض لوازم آرایش برای سلامتی خانم ها را به شما میگوییم.

عوارض خطرناک لوازم آرایش

امروزه در جهان استفاده از انواع رنگ مو ، لوازم آرایشی و لاک های ناخن در بین زنان و حتی دختر خانم های کم سن و سال رواج بسیاری دارد. اکثر مصرف کنندگان این وسایل و محصولات تنها به جنبه زیبایی آن نگاه می کنند و توجهی به آسیب های احتمالی بر سلامتی ندارند. با ما همراه باشید تا با عوارض و مضرات این محصولات آشنا شوید.

اغراق نیست اگر بگوییم لوازم آرایشی یکی از محبوب ترین کالاها میان زنان است. اما این لوازم آرایشی دوست داشتنی چه عوارضی و آسیب هایی می تواند به دنبال داشته باشد؟

عوارض لوازم آرایش

عوارض لوازم آرایش برای بارداری

زنانی که بیش از حد به استفاده از لوازم آرایشی علاقه دارند در واقع خودشان را در برابر حجم وسیعی مواد شیمیایی قرار می دهند. یکی از تبعات وارد شدن این حجم مواد شیمیایی به درون بدن زنان موجب تغییرات هورمونی بسیاری می شود از جمله اینکه به روند یائسه شدن آن ها سرعت می بخشد. بر آیت اساس زنانی که عموماً زیاد آرایش می کنند دو تا چهار سال زودتر از دیگران یائسه می شوند.
 
ارتباط میان مواد شیمیایی و زمان یائسگی به تأثیر موادی از این دست بر ضعیف شدن کارکرد تخمدان باز می گردد. لوازم آرایشی حاوی ماده ای هستند به نام فتالت که در پلاستیک، بسیاری از لوازم خانه و برخی محصولات مراقبت شخصی یافت می شود. این ماده اثر مستقیمی بر کاهش توان عملکردی تخمدان دارد و می تواند تبعات جبران ناپذیری از جمله:کاهش توان باروری، افزایش احتمال حملات قلبی، پوکی استخوان و بسیاری مشکلات دیگر به همراه داشت باشد.
 
عوارض لوازم آرایش

عوارض لوازم آرایش برای یائسگی

هرچند کنترل کردن بسیاری از مواد شیمیایی و سمی که در طبیعت وجود دارد برای ما سخت و غیرممکن است، اما می توانیم با داشتن زندگی سالم از ورود غیرضروری برخی مواد به بدن خودمان جلوگیری کنیم. شاید به نظر شما یائسگی زودهنگام مشکل چندانی نباشد، ولی یائسگی پیش از موعد به شدت بر سلامتی و شرایط جسمانی زنان اثر می گذارد.
 
کرم ها، مداد چشم و لب، سایه چشم و... محصولات آرایشی متنوعی در بازار دیده می شوند. معمولا آنها خطر جدی برای سلامتی ندارند اما باید در ترکیبات آنها به دو ماده الکل و پارابن( استر اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک) توجه کرد. پارابن به عنوان ماده سرطان زا و آلرژی زا شناخته می شود. تجمع این مواد در بافت پستان می تواند عامل بروز سرطان سینه باشد. آنها به راحتی جذب می شوند و تاثیر مستقیمی دارند.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع