مواد لازم برای فاهیتای مرغ:
- 1/5 قاشق غذاخوری: آب لیمو
- یک قاشق چای خوری:نشاسته ذرت
- یک قاشق چای خوری: پودر سیر
- یک قاشق چای خوری:پودر چیلی
- نصف قشق چای خوری:نمک
- یک هشتم قاشق چای خوری: زیره سبز
- 360 گرم:سینه مرغ بدون پوست و استخوان (به صورت نواری، خرد شود)
- یک عدد: فلفل دلمه ای خردشده
- یک عدد:کدوی سبز (به صورت خلالی، خرد شود)
- نصف یک عدد:پیاز متوسط (به صورت نگینی، خرد شود)
وسایل مورد نیاز برای فاهیتای مرغ:
کاسه، فویل، سینی فر، افشانه روغن
دستور تهیه فاهیتای مرغ:
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت روشن کنید.
در یک کاسه بزرگ نشاسته ذرت و آب لیمو را با هم مخلوط کنید تا نشاسته حل شود. سپس مقداری نمک ،پودر سیر ،پودر چیلی و زیره سبز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدستی به وجود بیاید.
بعد پیاز ، کدو و فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه مرغ تکه شده به سس غلیظ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم آغشته شوند.
کف سینی فر را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و کمی روغن روی آن اسپره کنید.
سپس سبزیجات و مرغ آغشته به سس را روی فویل پخش کنید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.
بعد روی سینی را هم کاغذ فویل دیگری بپوشانید و از چهار طرف فویل را ببندید. سینی را داخل فر بگذارید تا به مدت 20 تا 30 دقیقه مرغو سبزیجات در فر بپزند.
بعد از پخته شدن مرغ سینی فر را بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا غذا کمی سرد شود و بعد فویل را از روی سینی بردارید.
نکات تکمیلی در مورد فاهیتای مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
فاهیتای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .