دستور تهیه فرنی انبه
فرنی انبه یک دسر خوشمزه و در عین حال پرانرژیست که بخاطر وجود انبه بسیار مفید است.فرنی انبه طعم و عطر بی نظیری دارد و مناسب سفره های افطار و میهمانی ها می باشد. فرنی را میتوانید در طعم های دیگری مانند فرنی وانیلی ، فرنی شکلاتی ، فرنی زعفرانی درست کنید.
مواد لازم برای فرنی انبه
- آرد برنج :3 قاشق سوپخوری
- آرد نشاسته : یک قاشق سوپخوری
- شیر :2 لیوان
- شکر:1/2 پیمانه
- گلاب : یک قاشق سوپ خوری
- خامه :2 قاشق سوپ خوری
- انبه :1 عدد
- کره :25 گرم
طرز تهیه فرنی انبه
مرحله اول:
برای درست کردن فرنی انبه ابتدا شیر را در یک قابلمه ریخته و آرد برنج و نشاسته را افزوده خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم:
قابلمه را روی شعله گاز قرار دهد تا بجوشد، بعد از جوش آمدن شیر آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله سوم:
در مرحله بعد شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که شکر حل شده و فرنی غلیظ شود.
مرحله چهارم:
در مرحله آخر گلاب و کره را افزوده و بعد از آب شدن کرد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید فرنی کمی خنک شود.
مرحله پنجم:
در این فاصله انبه ها را مکعبی خرد کنید و داخل غذاساز بریزید تا خوب له شود، حالا خامه را به پوره انبه افزوده کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
ترکیب انبه و خامه را به فرنی افزوده و در ظرفهای پذیرایی بکشید.
مرحله ششم:
روی فرنی را با مقداری خامه و انبه خرد شده تزیین کرده سرو نمایید.
در صورت تمایل میتوانید دسر را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و یا آن را گرم میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد فرنی انبه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فرنی انبه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .