مواد لازم فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی
- روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری
- کدو سبز (خیاری) حلقه شده:3 عدد متوسط
- پیاز ریز خرد شده:1 عدد کوچک
- برگ آویشن تازه:1 قاشق غذاخوری
- نمک:درشت و فلفل کمی
- تخم مرغ:8 عدد بزرگ
- شیر:¼پیمانه
- پنیر چدار سفید رشته شده:¼ پیمانه
- گوجه فرنگی نازک ورقه شده:450 گرم
طرز تهیه فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی
ابتدای کار فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شود.کدو را حلقه ای برش زده و پیاز را نگینی خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید ، زمانی که داغ شد کدوها را داخل آن سرخ کنید.سپس کدوهای سرخ شده را خارج کرده و پیاز را در همان روغن تفت داده و سرخ نمایید.
کدوها را داخل پیاز سرخ شده بریزید و نمک ، فلفل و آویشن را افزوده و خوب مخلوط نمایید.برای چند دقیقه در تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد بپزد و نرم شود.
در این فاصله 8 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و خوب مخلوط کنید.سپس شیر را افزوده و هم بزنید، نمک ، فلفل و پنیر را هم اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کرده و روی کدو ها بریزید.
کدوها را کمی جابه جا کنید تا مخلوط تخم مرغ زیر آن ها برود، گوجه ها را حلقه ای خرد کرده و روی مواد بچینید.اجازه دهید فریتاتا با حرارت کم برای 15 دقیقه بپزد.
سپس آن را به فری که از قبل گرم کرده اید منتقل کنید و برای 10 دقیقه اجازه دهید سطح آن خوب برشته شود.فریتاتای کدو آماده است ، آن را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش بزنید و در ظرف مورد نظر سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .