وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

فواید ضد سرطانی و دیگر خوردن گریپ فروت در صبحانه

فواید ضد سرطانی و دیگر خوردن گریپ فروت در صبحانه

اگر گریپ فروت را در وعده صبحانه میل کنید بدن خود را در طول روز هیدراته و به تناسب اندام و تنظیم فشار خون خود کمک کرده اید همچنین از سرطان نیز جلوگیری می کند.

مزایای سلامتی استفاده از گریپ فروت برای صبحانه

هنگامی که برای اولین بار اسم "گریپ فروت" را می شنوید، شاید شما فکر کنید میوه ای است که ظاهر آن شباهت به انگور دارد.اما نام آن فریب دهنده است، زیرا در واقع هیچ ارتباطی با انگور واقعی ندارد.

گریپ فروت در اصل محصول ترکیبی بین نارنگی و پوملو است.از نظر ظاهر و لایه بیرونی مشابه نارنگی و از درون مشابه پوملو است.در اینجا چندین واقعیت در مورد گریپ فروت و اینکه چرا شما باید صبحانه بخورید، آورده شده است.

مبدا و ریشه گریپ فروت:

درست همانند آنچه که در بالا ذکر شد، گریپ فروت تلفیقی بین پوملو و پرتقال است. برای اولین بار در قرن 18 یافت شد. دلیل آن که گریپ فروت نامیده می شود، این است که در خوشه ها، مانند انگور معمولی رشد می کند. رنگ گریپ فروت زرد یا صورتی است.

گریپ فروت های صورتی دارای مقدار بیشتری کاروتن و لیکوپن هستند. طعم تلخ آن به دلیل وجود ماده ای به نام نارنجنین است.

فواید گریپ فروت

خوردن گریپ فروت در صبحانه چه سودی دارد؟

ارزش غذایی گریپ فروت:

یک فنجان گریپ فروت حاوی مواد مغذی زیر است:

  • 0.23 گرم چربی
  • 74 گرم کالری
  • 18.58 گرم کربوهیدرات
  • 1.45 گرم پروتئین
  • ویتامین E
  • تیامین
  • ریبوفلاوین
  • نیاسین
  • فولاد
  • پتاسیم
  • اسید پانتوتنیک
  • روی
  • فسفر
  • منگنز
  • مس
  • آنتی اکسیدان ها که از بتا کاروتن، لیکوپن و سایر ترکیبات گیاهی فعال تشکیل شده اند.
  • ویتامین A

تاریخچه گریپ فروت

آیا مصرف گریپ فروت در صبحانه برای بدن خوب است؟

چرا باید گریپ فروت را برای صبحانه مصرف کنید؟

در این بخش از سلامت پلاس وی در تکمیل مطالب مربوط به خواص گریپ فروت مزایای سلامت خوردن گریپ فروت برای صبحانه وجود دارد:

1. منبع عالی ویتامین C و A:

یک وعده گریپ فروت 132 و 43 درصد ویتامین های C و A روزانه فرد را در بر می گیرد، که بسیار موثرو تاثیرگذار خواهد بود.

2. مدیریت بهتر فشار خون:

مطالعات انجام شده نتیجه گرفته اند که گریپ فروت به بهبود فشار خون و همچنین میزان چربی بالا کمک می کند. این دو در طولانی مدت با چاقی مرتبط هستند، که در آن فشار خون و میزان چربی به خوبی کنترل شده و برای کنترل وزن ضروری است.

3. حاوی مقدار زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی، آب و فیبر در محلول:

آب به شما کمک می کند تا به عنوان فعالیت های روزانه خود را هیدراته نگه دارید، در حالی که فیبر برای حفظ هضم سالم ضروری است.گریپ فروت در همه آنها غنی است و این امر برای انتخاب صبحانه ایده آل است. در مورد آب، تقریبا 90٪ گوشت گریپ فروت از آب تشکیل شده است!

4. تقویت سلامت قلب:

گریپ فروت حاوی تمام ویتامین های لازم ضروری مانند ویتامین C، فیبر، لیکوپن و پتاسیم برای داشتن یک قلب سالم است. یک عدد گریپ فروت متوسط حاوی 139 میلی گرم پتاسیم است که باعث افزایش مقدار مصرف پتاسیم ایده آل ما می شود.

در همین حال، تحقیقات دیگری نشان می دهد که فردی که 4069 میلی گرم پتاسیم در روز مصرف می کند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 49 درصد کاهش می دهد.

گریپ فروت و قلب

تاثیرات خوردن گریپ فروت در صبحانه برای قلب

 گریپ فروت برای صبحانه

5. کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات:

گریپ فروت منبع غنی از آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C است. ویتامین C نقش مهمی در مبارزه با آسیب رادیکال های آزاد دارد که منجر به سرطان می شود. در حالی که از سوی دیگر، یکی دیگر از مواد مغذی گریپ فروت که لیکوپن است، کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا حد زیادی کاهش می دهد.در واقع، مصرف گریپ فروت به نفع سلامت بدن فرد است، بخصوص اگر آن را برای صبحانه مصرف کنید.

6. کاهش خطر ابتلا به سرطان معده:

گریپ فروت حاوی ویتامین C فراوان است . تحقیقات نشان داده است افرادی که به طور منظم از مرکبات استفاده می کنند کمتر به سرطان معده دچار می شوند زیرا چنانچه بارها در بخش سلامت پلاس وی گفته ایم ویتامین C مانع از تشکیل مواد سرطان زا در معده می شود.

مصرف گریپ فروت به پیشگیری از گاستریت (التهاب مخاط معده) که عامل سرطان سلول های مخاط معده می باشد، کمک می کند.

7. کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون:

فیبر موجود در گریپ فروت نامحلول است پس به افزایش وزن مدفوع و سرعت خروج آن از روده کمک می کند و اینگونه سبب کاهش ایجاد سرطان کولون می شود.

8. گریپ فروت و آب مروارید:

مصرف مرکبات به خصوص گریپ فروت که حاوی ویتامین C است ، از عدسی چشم محافظت می کند . محققان دریافتند افرادی که ویتامین C بیشتری مصرف می کنند کمتر به آب مروارید دچار می شوند.

9. گریپ فروت و آنمی:

ویتامین C به جذب آهن رژیم غذایی کمک می کند و جذب آهن در محیط اسیدی بهتر صورت می گیرد بنابراین مصرف مرکبات که حاوی ویتامین Cاست به خصوص گریپ فروت به جذب آهن کمک می کند و باعث کاهش خطر ابتلا به آنمی خواهد شد.

*** مصرف گریپ فروت در وعده صبحانه فقط زمانی صحیح است که روش آن را پزشک معالج شما با توجه به وضعیت جسمی تان تعیین کرده باشد.***

گریپ فروت در صبحانه

گریپ فروت صبحانه ای لذت بخش و پر خاصیت

دیگر دلایل مصرف گریپ فروت برای صبحانه

در طب چینی از گریپ فروت برای کمک به هضم و رفع نفخ شکمو باد گلو استفاده می شود.

گریپ فروت اثرات مخرب مصرف بیش از اندازه الکل را رفع می کند. 

چای تهیه شده از آب و گوشت گریپ فروت برای درمان تب مفید است.

پوست گریپ فروت به تنظیم عملکرد طحال و پانکراس و جلوگیری از تشکیل گاز زیاد در دستگاه گوارش کمک می کند.

از عصاره دانه گریپ فروت به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی و قوی استفاده می کنند.

گریپ فروت نه تنها ایده آل برای صبحانه است، بلکه پس از آن نیز بسیار مناسب برای مصرف در هر زمان در طول روز است، که در مقاله های قبل درباره آن توضیحات کامل را داده ایم.

 


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع