طرز تهیه “قارچ پلو با گوشت چرخ کرده”
- قارچ ورقه شده:250 گرم
- پیاز:یک عدد
- زرشک و خلال پسته:از هر کدام 50 گرم
- کره:50 گرم
- نمک و فلفل و زعفران آب کرده:به میزان لازم
- برنج:4 پیمانه
- روغن:به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده:200 گرم
دستور تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده
برنج تان را مثل همیشه آماده کنید ، ابتدا بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس کنید و بعد بپزید و آبکش کنید.
سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و ته آن مقداری روغن بریزید و با نان یا سیب زمینی کف قابلمه را بپوشانید.
بعد برنج آبکش شده را روی آن بریزید و روی حرارت کم دم کنید.
در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت توپ های قلقلی به اندازه یک فندق گرد کنید.
گوشت های قلقلی را به همراه نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه ای بپزد و مغز پخت شود.
به قارچ ها کمی آبلیمو بزنید تا سیاه نشود.
بعد در مقداری روغن و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ ها آب نیندازند.
زرشک و خلال پسته را هم بشویید و به قارچ اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در آخر هم زعفران دم کرده را با کره و مقداری نمک به قارچ ها اضافه کنید .
قارچ های تفت داده شده را با گوشت قلقلی مخلوط کنید و بگذارید آب داخل آنها کاملا بخار شود.
هنگامی که برنج آماده شد و خواستید در ظرف سرو کنید روی آن را با گوشت قلقلی و قارچ و زرشک تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد قارچ پلو با گوشت چرخ کرده
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
قارچ پلو با گوشت چرخ کرده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .