وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

قانون سرآشپزها برای داشتن آشپزخانه ای مرتب

قانون سرآشپزها برای داشتن آشپزخانه ای مرتب

آشپزخانه قلب خانه است و بی شک همه به دنبال داشتن آشپزخانه ای مرتب و منظم هستند، برای داشتن یک آشپزخانه مرتب باید نکاتی را رعایت کنید.

داشتن آشپزخانه مرتب و نظم دادن به آشپزخانه با روشی متفاوت

بدون شک یکی از نکات مهمی که برای سازماندهی مؤثر در هر فضایی استفاده می شود؛ این است که هر چیزی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد را نزدیک خودتان نگه دارید که هیچ فضایی به اندازه آشپزخانه چنین اهمیتی را ندارد. در این قسمت از نمناک نکاتی از چندین دکوراسیونر و آشپز حرفه ای آورده ایم که قطعا کمک تان خواهد کرد.

مشورت با یک شخص حرفه ای و کاربلد

یک نکته بسیار مهم این است که قبل از شروع هر کاری و کنار گذاشتن هر وسیله ای؛ ابتدا یک نگاه کلی به آشپزخانه تان بیندازید و در نظر بگیرید که آیا آشپزی را برای سرگرمی انجام می ‌دهید یا میخواهید با عشق و علاقه پیش بروید و بعد دست به دکوراسیون فضا بزنید که قطعا شخص حرفه ای به شما کمک خواهد کرد.

آشپزخانه

در نظر گرفتن جایی برای چیدمان لوازم ضروری

مهم نیست که چه قدر فضا در آشپزخانه تان دارید؛ مهم این است که در نزدیکی خودتان برای آشپزی یک فضایی را فراهم کنید. چه آشپز حرفه ای باشید و چه تازه‌کار؛ درنظر داشته باشید که در حین آشپزی به دنبال کفگیر، ادویه و وسایل مورد نظر خود نگردید و همه چیز در اطرافتان فراهم باشد و قبل از شروع آشپزی بدانید که هرچیزی کجاست.

نزدیک نگهداشتن وسایل مورد نیاز

باید تجهیزات و مواد اولیه آشپزی در دسترستان باشد. این که در زمان آشپزی؛ چیزهای خاص در نزدیکی تان باشد؛ باعث صرفه جویی در زمان شما خواهد شد. به گفته بسیاری از متخصصان حتی اگر انباری نزدیک آشپزخانه خود دارید و چنین اقلامی را در آن می گذارید باز هم جای درستی نخواهد بود و سخت در اشتباهید؛ چرا که باعث از بین رفتن خاصیت ادویه و حتی چاشنی شده و در هر صورت از شما دور خواهد بود.

راحت کردن کارتان

قبل از اینکه شروع به آشپزی کنید؛ ابتدا ظرف های ادویه و حبوبات و غیره را بررسی کنید. روی آنها برچسب بزنید و هر چیزی که نیاز دارید را دوباره پر کنید. سعی کنید در آشپزخانه از ظروف پلاستیکی نیز بیشتر استفاده کنید.

حبوبات

پرهیز از زیاده روی

دشمن هر نظمی در هر اتاقی به هم ریختگی است که آشپزخانه هم از این قاعده مستثنی نیست. برخی از افراد ابزار ها و لوازم بسیار زیادی دارند که قرار است زندگی آن ها در آشپزخانه را آسان تر کند؛ اما دقیقاً اثر عکس خواهد داشت و فضای آشپزخانه را از نظم دور خواهد کرد؛ بنابراین همیشه بیشتر داشتن به معنای بهتر بودن نیست.

کافی است که تجهیزات بی فایده و غیر ضروری را ببخشید، بفروشید یا بیرون بدهید. قطعاً کسی به تخم مرغ پز و قوطی باز کن برقی و املت ساز نیازی ندارد؛ بنابراین فضای خود را با چنین چیز هایی اشغال نکنید.

داشتنِ ملزومات

در نظر بگیرید که واقعاً به چه چیز هایی نیاز دارید که هم؛ فضای ذخیره‌سازی آشپزخانه تان را کم‌تر کرده و هم؛ به نظم بیشتر کمک خواهد کرد و باعث می شود تا آشپزخانه تان تمیز بماند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع