وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

قطع رابطه با خانواده همسر راه خوبیه؟ + نکات مهم

قطع رابطه با خانواده همسر راه خوبیه؟ + نکات مهم

وجود مشکلات بین خانواده‌ها و زوجین می‌توانند به مرور زمان موجب قطع ارتباط آن‌ها شود که قطع رابطه با خانواده همسر تاثیرات منفی بر زندگی زناشویی می‌گذارد.

نکات مهم قطع رابطه با خانواده همسر

بعد از ازدواج ارتباط زوجین با خانواده‌ها بر رابطه آنها و زندگی مشترک اثر می‌گذارد و بروز مشکلات در رابطه خانوادگی ممکن است به اختلاف میان زن و شوهر منجر شود. وجود دعواها، دخالت ها، شک‌ها موجب می‌شود برخی زوجین دوری از خانواده همسر را بهترین راه حل برای پایان دادن به تمام استرس‌ها و ناراحتی‌ها بدانند.

گرچه قطع رابطه با خانواده همسر ممکن است در ابتدا امری ساده به نظر برسد اما هر فردی پیوندی ناگسستنی با خانواده خود دارد و به طور کامل از خانواده خود جدا نمی شود.

با دور کردن همسرتان از خانواده اش تنها باعث ناراحتی او و افسردگیش می‌شوید، پس اگر فکر می‌کنید با قطع ارتباط تمام مشکلات و اختلافات شما حل می‌شود و آرامش به زندگی شما باز می‌گردد، در اشتباهید. در این مقاله درباره علل و راه‌های جلوگیری از آسیب‌های تنفر و قطع رابطه با خانواده همسر صحبت می‌کنیم.

قطع رابطه با خانواده همسر تنها از جانب خانم‌ها نیست

قطع رابطه با خانواده همسر تنها از جانب خانم‌ها نیست و تنها قطع ارتباط با خانواده همسر و نفرت از آنها همیشه در مورد عروس و مادرشوهر وجود ندارد. برخی آقایان که قدرت و تسلط بیشتر بر روی همسرشان دارند، نیز ممکن است ارتباط خود را با خانواده خانم، قطع کنند و حتی او را نیز از ارتباط با خانواده اش منع نمایند.

حتی قطع رابطه با خانواده همسر تنها بین زوج‌های جوان دیده نمی شود بلکه زوجینی که سال‌ها از ازدواجشان گذشته نیز گاهی به دلیل نبود نقاط اشتراک و عمق اختلافات بهترین راه حل برای پایان دادن به تمام اختلافات را قطع رابطه می‌دانند.

بنابراین، مخاطب این بخش از خانواده پلاس پلاس وی زنان و مردانی هستند که به هر دلیلی از خانواده همسر خود تنفر دارند و به دنبال قطع ارتباط با آنها می‌باشند.

قطع رابطه با خانواده همسر

علل قطع رابطه با خانواده همسر

برخی از دلایل مهم و شایع قطع رابطه با خانواده همسر عبارتند از:

  • عدم تعیین مرز برای خانواده و ورود خانواده در مرزهای خصوصی زوجین
  • وجود اختلافات فرهنگی، طبقاتی و اجتماعی
  • غیر دوستانه بودن تعاملات خانواده همسر
  • وجود سوء تفاهم بین دو طرف
  • دیدار و رفت و آمدهای مکرر و در هم شکستن مرزها
  • دخالت‌های بیجا خانواده همسر در امور زناشویی
  • ذهنیت‌های اشتباه در مورد خانواده همسر
  • بی احترامی دو طرف به یکدیگر
  • منفعل بودن همسر در بین مشکلات به وجود آمده
  • نپذیرفتن داماد و عروس توسط خانواده به هر دلیلی
  • کنایه و زخم زبان زدن

دخالت های خانواده همسر

قطع رابطه با خانواده همسر چه پیامدهایی در پی دارد؟

  1. باعث فشار روانی و ناراحتی برای خود فرد و همسر می‌شود.
  2. باعث ایجاد استرس و اضطراب در روابط زناشویی و حتی از بین رفتن رضایت زناشویی خواهد شد.
  3. بعد از قطع رابطه با خانواده همسر، ارتباط دوباره با آنها سخت است و کیفیت ارتباط کاهش می‌یابد.
  4. قطع رابطه با خانواده همسر، شوهر و یا خانم را در یک فشار دو سویه قرار می‌دهد زیرا علاقه او به خانواده اش و از طرف دیگر مهر و علاقه اش به همسر، توانایی انتخاب را از او می‌گیرد.
  5. تنفر و قطع رابطه با خانواده همسر در مواقعی به طلاق عاطفی منجر می‌شود.

مشکلات با همسر

جلوگیری از قطع رابطه با خانواده همسر

اگر در فکر قطع رابطه با خانواده همسرتان هستید، این کار را نکنید بلکه برای از بین بردن تنفر از خانواده همسر و جلوگیری از قطع رابطه با خانواده همسر اقدامات زیر را انجام دهید:

علل تنفر از خانواده همسر را بررسی کنید

آنچه موجب شده که شما احساس بدی به خانواده همسر خود داشته باشید را بررسی نمایید. با بررسی این مشکلات می‌فهمید که برخی از آنها قابل حل هستند البته برخی مشکلات شما غیرقابل حل هستند.

با همسرتان گفتگو کنید

در زمان و مکان مناسبی به دور از خشم، توهین و تحقیر در مورد دلایل ناراحتی تان با همسرتان گفتگو کنید. در مورد مسائل قابل تغییر با همسر خود گفتگو و در موردش فکر کنید که چه تغییری می‌توانید ایجاد کنید.

گفتگو با همسر

در مورد مسائل غیرقابل تغییر کاری کنید

در مورد مسائل غیرقابل تغییر با همسرتان گفتگو کنید. حمایت عاطفی همسرتان و همدلی کردن و درک متقابل او حتی اگر تغییر عمده ای در شرایط ایجاد نکند، می‌تواند به شما در احساس پذیرش مسائل کمک کند و فشار روانی مسئله برایتان کاهش می‌یابد.

قطع ارتباط با خانواده همسر راه حل خوبی نیست

دوری از خانواده همسر هیچ وقت راه حل اول و برتر نیست و این گزینه آخرین راهکاری است که می‌تواند با تبعات زیاد و منافع محدود برای شما باقی مانده باشد زیرا چنانچه در مطالب قبلی سبک زندگی پلاس وی هم گفته شد همسر شما هم مانند خودتان رابطه عمیقی با خانواده اش دارد و نمی تواند به راحتی روی علاقه خود، خط قرمز بکشد پس تا حد امکان به قطع ارتباط با خانواده همسرتان فکر نکنید.

اما اگر از خانواده همسرتان دلگیرید، برقراری ارتباط با آنها با وجود تمام دلشکستگی‌های قبلی و بی احترامی‌ها بسیار سخت است. نقش بازی کردن و محبت کردن در این شرایط و دیدارهای مکرر، باعث عمیق شدن کینه و نفرت شما می‌شود و همچنین باعث ایجاد فشار روانی و ناراحتی در شما می‌شود و در طولانی مدت حتی باعث از بین رفتن علاقه شما به همسرتان می‌شود پس ادامه رابطه با تنفر نیز به ضرر خودتان است.

تنفر از خانواده همسر

در چنین شرایطی چه کنیم؟

  1. خودتان باشید و محبت بی اندازه و بیجا نکنید که انتظار محبت از آنان نیز داشته باشید، محبت‌های بیجا فقط حال خودتان را بدتر می‌کند و پیامدهای بلند مدت بدتری دارد.
  2. در رفت و آمد تعادل داشته باشید. ارتباط بیش از حد یا قطع رابطه با خانواده همسر هر دو معایب خود را دارند.
  3. فاصله مناسب از خانواده همسر را حفظ نمایید. فاصله ای که نه شما آسیب ببینید نه همسرتان و نه خانواده او، بهترین حالت است. نه آنقدر دور شوید که ارتباطات از بین بروند، نه آنقدر نزدیک که کنترل رابطه از دستتان خارج شود.
  4. مرزهای مشخصی برای زندگی شخصی خود تعیین کنید و اجازه ندهید کسی از این مرزها عبور کند.
  5. در این مورد با همسرتان گفتگو کنید. برای همسرتان مشخص کنید که به دنبال قطع ارتباط یا متهم کردن کسی نیستید.
  6. ذهنیت‌های از پیش تعیین شده را از بین ببرید و افراد را براساس شخصیت و عملکردهایشان قضاوت کنید.
  7. گذشته را فراموش کنید و هر بار فکر کنید اولین بار است که به دیدار خانواده همسر خود می‌روید.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع