روش پخت لازانیا با ماکروفر
لازانیا از غذاهای پرطرفدار است که با طعم ها و مواد متنوعی ترکیب میشود و انواع مختلف مانند لازانیا گوشت ، لازانیای سبزیجات ، لازانیای مرغ ، لازانیای ماهی و....دارد که روش پخت همه آنها میتواند داخل فر ، ماکروفر و یا تابه باشد.ما در این مطلب لازانیا با ماکروفر را به شما آموزش خواهیم داد که بسیار راحت و سریع پخته میشود.
مواد لازم برای لازانیا با ماکروفر
- لازانیا :1 بسته
- گوشت چرخ کرده :250-200 گرم
- فلفل دلمه ای :1 عدد کوچک
- پیاز سرخ کرده :2 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا :1 بسته
- آب حدود :2 لیتر
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به قدر کافی
طرز تهیه لازانیا با ماکروفر
مرحله اول:
برای درست کردن لازانیا ابتدا داخل یک ظرف مناسب آب بریزید و در ماکروفر قرار دهید تا بجوشد، سپس نمک، روغن و لازانیا را افزوده و ظرف را به ماکروفر برگردانید و برای 7 دقیقه با قدرت 100 % بپزید تا لازانیا نرم شود.
مرحله دوم:
لازانیا را از ماکروفر خارج کرده و داخل آبکش بریزید تا آب آن برود، سپس ورقه های لازانیا را روی یک دستمال نخی پهن کرده و صاف کنید تا نشکند.
مرحله سوم:
در این میان گوشت را چرخ کرده و قارچ، پیاز و فلفل دلمه ای را خرد نمایید، سپس همه مواد را داخل یک ظرف مناسب بریزید و پخش کنید.
مرحله چهارم:
سپس پیاز داغ را بیفزایید و نمک و فلفل بپاشید، ظرف را برای 5 دقیقه با قدرت 100% در ماکروفر قرار دهید تا مواد کمی تفت خورده و نرم شود.
مرحله پنجم:
در فواصل پخت مواد آن را یک یا دو بار هم بزنید ، در ادامه رب گوجه را با آب جوش و زعفران مخلوط کرده و روی مواد داخل ماکروفر بریزید و برای 5 دقیقه دیگر داخل ماکروفر قرار دهید.
مرحله ششم:
قالب مورد نظر را چرب کرده و یک لایه لازانیا کف آن بچینید تا کاملا پوشیده شود، سپس مقداری از سس گوشت و کمی پنیر بپاشید و دوباره لازانیا بچینید.
لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود، روی قالب را بپوشانید و برای 5 الی 6 دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا با قدرت 100% بپزد.
بعد از زمان ذکر شده روی قالب را باز کرده و کمی پنیر بپاشید و لازانیا را برای 5 دقیقه با قدرت 60% در ماکروفر قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد لازانیا با ماکروفر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
لازانیا با ماکروفر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .