وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

مذاکرات هسته ای از نگاه بازیگران ایرانی

مذاکرات هسته ای از نگاه بازیگران ایرانی

بازیگران ایرانی: قطعا هیچ کشوری اجازه بازدید از مراکز نظامی خود را به دیگر کشورها نخواهد داد، ما نیز تن به این درخواست نمی دهیم.

تعدادی از هنرمندان و بازیگران سینما و تلویزیون در گفتگویی دیدگاه خود را درباره مذاکرات هسته ای ایران بیان کردند که در ادامه میخوانید.

رضا رویگری با اشاره به مذاکرات هسته ای و زیاده خواهی های طرف مقابل گفت:قطعا هیچ کشوری اجازه بازدید از مراکز نظامی خود را به دیگر کشورها نخواهد داد، ما نیز تن به این درخواست نمی دهیم.

رضا رویگری

این بازیگر سینما و تلویزیون گفت:مگر کشوری اجازه بازدید از مراکز نظامی اش را می دهد که ما هم این کار را بکنیم؟ آمریکا تحریم های ظالمانه وضع کرده حالا می خواهد برای رفع آنها با زورگویی امتیاز بگیرد. 
 
وی ادامه داد:در مذاکرات هر کشوری تلاش می کند که امتیاز بیشتری را از طرف مقابل بگیرد و آمریکایی ها نیز همین کار را می کنند، البته این کشور خودش تحریم هایی ظالمانه را علیه ما وضع کرده و الان نیز می خواهد همان تحریم ها را با زورگویی و کسب امتیاز از ما لغو کند. 
 
بازیگر سریال "مختارنامه" اظهار داشت:آرزویم این است که تیم مذاکره کننده ما در مذاکرات موفق باشد و به زودی این مسئله تمام شده و بتوانیم به توافق برسیم. 

 نصیریان:زورگویی 1+5 باعث بی منطقیشان شده است
 
این بازیگر پیشکسوت درخصوص روند مذاکرات هسته ای و درخواست های غیرمتعارف غربی ها گفت:تمام این بهانه جویی ها از سر زورگویی است که اجازه نمی دهد منطق بر حرف هایشان حاکم شود.
 
علی نصیریان
علی نصیریان ، پیشکسوت بازیگری درخصوص روند مذاکرات هسته ای و درخواست گروه 1+5 مبنی بر مصاحبه از دانشمندان هسته ای و بازدید از مراکز نظامی کشور گفت:این ها همه به زورگویی های آنها ختم می شود که این زورگویی ها به آنها اجازه نمی دهد که منطق را بر حرف هایشان حاکم کنند و براساس منطق صحبت کنند. البته سیاستمداران ما نیز به درستی دارند کار می کنند که ان شالله این تلاش های آنها به نتیجه خوبی ختم شود.
 
این بازیگر سینما و تئاتر درخصوص بهانه جویی ها و زیاده خواهی های طرف مقابل افزود:هیچ ملت و دولتی حاضر نمی شود که مراکز سری خود را برای بازرسی در اختیار کسی قرار دهد. 
 
نصیریان افزود:سیاستمداران ما در حال حاضر بیشترین تلاش خود را دارند انجام می دهند تا بتوانند این مشکل را به بهترین نحو حل کنند و به سرانجام برسانند و در نهایت به آرامش ملت ختم به خیر شود.

علی شاه حاتمی گفت:معتقدم وقتی وارد یک قصه و ماجرا می شویم باید به فکر عواقب آن نیز باشیم، در حقیقت یک سیاستمدار و دولتمرد خوب و کشوری که پشت آن تفکر وجود دارد زمانی که اقدام به انجام کاری می کند، طبیعتا عواقب آن کار را می تواند تجزیه و تحلیل کند.
 
وی ادامه داد:کاندیدها و مسئولان ذیربط برنامه ها و طرح ها و سناریو می نویسند که مردم در انتخابات مشارکت کنند و نتیجه اش هم می شود حضور 22 میلیون نفری در انتخابات، حال چطور برای مسئله مهمی مانند مذاکرات هسته ای طراحی ای صورت نگرفته است؟
 علی شاه حاتمی
حاتمی با بیان اینکه در وهله اول باید مراقبت های داخلی را انجام دهیم، تصریح کرد:عواقب مذاکرات هسته ای سنجیده نشده بود،در زمان فعلی تلاش می شود که اتفاقی رخ دهد ولی همیشه اینگونه بوده که وقتی ما یک قدم عقب نشینی می کنیم طرف مقابل قدم های رو به جلو را بر می دارد.
 
وی با بیان اینکه دولت یازدهم  به مسئله ورود پیدا کرده و می خواهد برخی مسائل را حل کند، افزود:در گذشته همه مسائل خراب شده است، و حالا نیز دولت فعلی می خواهد در مقابل ادبیات قبل بیش از اندازه لبخند بزند و آرامش داشته باشد.
 
حاتمی افزود:آمریکا 60 سال پیش با بمب اتم به هیروشیما حمله می کند و الان هر سال در سالگرد قربانیان هیروشیما پرنده آزاد می کند و عذرخواهی می کند، ولی آن زمان آمریکا دقیقا می دانست که چه کاری انجام می دهد.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع