مربای پوست لیمو ترش با دستور تهیه ساده
مربا پوست لیمو ترش را به عنوان یک دسر پرطرفدار، میتوانید از لیموهای تازه تهیه کنید. این مربا مواد لازم ساده ای دارد و به راحتی پخت می شود و در تهیه مربای پوست لیمو ترش، کار سختی نخواهید داشت. با ما در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی همراه شوید تا مراحل ترشی با پوست لیمو ترش را بیاموزید.
مواد لازم برای مربا پوست لیمو ترش
- لیمو ترش :یک کیلو
- شکر :1 کیلو
- رنگ زعفرانی :1 قاشق چایخوری
- آبلیمو تازه :نصف لیوان
- آب:3 لیوان
مراحل پخت مربای پوست لیمو ترش
ابتدا لیمو را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و آب آن را بگیرید.
پوست لیمو را داخل مقداری آب سرد قرار دهید، طوری که آب روی لیمو ها را بپوشاند.
اجازه دهید تا به مدت 10 تا 12 ساعت استراحت کند و در این فاصله دو بار آب آن را عوض کنید.
بعد از این زمان با یک قاشق ،پوست های داخل لیمو را جدا کنید.
سپس پوست لیموها را سه مرتبه ، به مدت 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید و هر بار آب آن را عوض کنید.
بعد از این مرحله از طریقه تهیه مربا پوست لیمو ترش، شکر را با سه لیوان آب و نصف لیوان آبلیموی تازه و رنگ زعفران مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند.
سپس پوست لیموها را داخل شهد شکر بریزید و بگذارید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشند و مربا به قوام لازم برسد.
مربای لیمو ترش بیشتر برای دسر بکار می رود و بسیار خوش عطر است.
نکات تکمیلی در مورد مربا پوست لیمو ترش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .