مواد لازم برای مرغ زنجبیلی
- سینه مرغ یا بوقلمون :800 گرم
- زنجبیل تازه :نصف قاشق غذاخوری، رنده شده
- سویاسس :4 قاشق غذاخوری
- سرکه یا آبلیمو :6 قاشق غذاخوری
- روغن مایع :6 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز :یک قاشق چای خوری
- کنجد :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ زنجبیلی
ابتدا سینه مرغ و یا بوقلمون را پاک کرده و استخوان های آن را خارج کنید و به شکل مکعبی خرد نمایید .
کاسه ای بردارید و مرغ های خرد شده را داخل آن بریزید ، زنجبیل را رنده کرده و داخل کاسه بریزید.
در ادامه سویا سس ، فلفل قرمز و آبلیمو یا سرکه را افزوده و خوب مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت بماند تا مزه دار شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، مرغ ها را افزوده و سرخ کنید.
در چند دقیقه آخر تفت کنجد را بریزید تا برشته شده و عطر آن بلند شود.مرغ زنجبیلی را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ زنجبیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .