مواد لازم برای مرغ کبابی آویشنی با پوره سیب زمینی و سیر
- مرغ :یک عدد بزرگ
- لیمو :یک عدد
- آویشن تازه :یک بوته
- روغن زیتون، نمک و فلفل :به مقدار لازم
- سیب زمینی ریز :20 عدد
- سیر:یک بوته کامل، با برش طولی بریده شده
- روغن زیتون:یک دوم فنجان
- لیمو:یک دوم آب گرفته
طرز تهیه مرغ کبابی آویشنی با پوره سیب زمینی و سیر
ابتدا مرغ را پاک کرده و خوب بشویید ، سپس آن را خوب خشک کنید و با نمک ، فلفل و روغن زیتونمزه دار نمایید.
لیمو را برش زده و داخل شکم مرغ قرار دهید تا خوب طعم دار شود. چند برگ آویشن زیر پوست مرغ و داخل شکم آن قرار دهید تا خوش عطر و بو شود.
سیب زمینی ها را بشویید و سیر را از وسط نصف کنید ، آویشن ، آب لیمو و کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی مخلوط کنید.
مرغ را در سینی فر قرار داده و مخلوط سیب زمینی و سیر را اطراف مرغ بریزید و در فر بگذارید تا برای نیم ساعت با دمای 200 درجه پخته و کبابی شود.
در مرحله بعد دمای فر را به 190 درجه کاهش داده و برای نیم ساعت دیگر مرغ و مواد را بپزید. بعد از این مرحله از پخت مرغ و مواد را از فر خارج کنید.
سیب زمینی و سیر را خوب له کرده و کنار مرغ قرار دهید ، کمی نمک و فلفل بپاشید و با چند برگ آویشن تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ کبابی آویشنی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ کبابی آویشنی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .