وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ممنوعیت مصرف عدس در مبتلایان به سرطان

ممنوعیت مصرف عدس در مبتلایان به سرطان

عدس طبع سردی دارد و مصرف آن در بیماران مبتلا به سرطان به دلیل غلبه سودا بر بدن توصیه نمیشود .

عدس برای بیماران سرطانی مضر است

عدس از حبوبات با طبع سرد و خشک است که سرشار از آلبومین ، هیدارت کربن چربی ، مواد معدنی و آب و سلولز است. عدس یکی از آن مواد غذایی معروف و پرطرفداری است که همه کمابیش از خواص آن مطلع هستند اما همین ماده غذایی پرفایده در برخی از موارد میتواند مضر باشد و به تشدید یک بیماری منجر شود . عدس طبع سردی دارد و در مبتلایان به بیماری سرطان به دلیل غلبه سودا در بدن باعث تشدید این بیماری شود .

یک متخصص طب سنتی با تشریح پرهیزات مصرف عدس در برخی گروه های بیمار به بیان خوبی های مصرف سیب به عنوان معدود میوه هایی که برای هر نوع مزاجی مفید است، پرداخت.

وقتی خوردن عدس ممنوع میشود

این متخصص درباره ادعایی که عنوان می شود یکی از عوامل اصلی بیماری ای چون سرطان می تواند مصرف عدس باشد، عنوان کرد:عدس از سری حبوبات طبع سرد و خشک است، درباره عدس یا هر غذای دیگری چنین ادعاهایی را نمی توان فقط با خواندن بخشی از کتب طب سنتی تفسیر کرد زیرا شاید در کتبی آمده باشد که برای فلان افراد، مصرف عدس اشکال دارد ولی این طور نیست که ما این توصیه را به همه افراد تعمیم دهیم.

مصرف عدس

عدس طبع سردی دارد و برای همه افراد توصیه نمیشود

وی ادامه داد:اتفاقاً عدس در طب سنتی خیلی کاربرد و خواص دارد به خصوص برای خانم هایی که خونریزی های قاعدگی خیلی شدید دارند و ما در طب سنتی آب عدس و عدس پخته را توصیه می کنیم، ولی برای کسی که دچار سرطان است جزو پرهیزات می گذاریم، چون عدس سودازا است و کسی که مثلاً سرطان یا هر بیماری که غلبه سودا در بدن داشته باشد به اندازه کافی سودا در بدن دارد یا حتی بیشتر از حد دارد که باعث بیماری در بدنش شده است.

این متخصص طب سنتی عنوان کرد:بنابراین به بیمار مبتلا به سرطان مصرف عدس که در بدن سودا ایجاد می کند را توصیه می کنیم نخورد ولی این مربوط به همه افراد نیست زیرا در برخی افراد مصرف عدس مفید است.

وی بیان داشت:هر ماده غذایی ممکن است برای یک سری از افراد خوب باشد و برای سری دیگر خوب نباشد. بنابراین اصلاً نمی شود توصیه کرد که فلان ماده غذایی 100 درصد برای همه افراد سرطان زاست و کلاً حذف کنیم.

وی خاطرنشان کرد:البته بالعکس این را ممکن است داشته باشیم مثلاً سیب برای تقریباً تمام مزاج ها و تمام افراد خوب است و نمی توانیم بگوییم که سیب برای فلان گروه بیماران کاملاً مضر است. برخی مواد غذایی هستند که برای تمام افراد خوب است ولی اینکه توصیه کنیم یک ماده غذایی را همه افراد از سبد غذایی شان حذف کنند چنین توصیه ای نداریم.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع