مواد غذایی که نباید داخل آرام پز قرار دهید
آرام پز گاهی اوقات نجات دهنده زندگی شما است، زیرا می توانید مقداری مواد غذایی را داخل آن قرار دهید و هنگامی که مشغول کارهایتان هستید، خیالتان راحت باشد که این مواد کم کم در بهترین حالت ممکن آماده می شوند و در نتیجه آرام پز می تواند چیز های زیادی را بپزد اما بعضی از مواد غذایی هستند که هرگز نباید آن ها را داخلش قرار دهید، زیرا خطراتی را برای سلامتی شما ایجاد می کند و حتی طعم آن ها هم خوب نخواهد بود که در این قسمت از پلاس وی این مواد غذایی را به شما معرفی خواهیم کرد.
گوشت یخ زده
متخصصان در این باره هشدار می دهند که هرگز گوشت یخ زده را داخل آرام پز قرار ندهید. حتما باید اجازه دهید که یخ گوشت آب شود و فرقی ندارد که چه گوشتی باشد و بعد آن را داخل آرام پز قرار دهید، زیرا اگر گوشت یخ زده قرمز یا مرغ را داخل آرام پز بگذارید، زمان زیادی طول می کشد تا یخ آب شود و گوشت پخته شود و در نتیجه باکتری ها چند برابر می شوند و شما را بیمار می کند.
فلفل تند
هنگامی که فلفل تند را داخل آرام پز قرار می دهید؛ حتی اگر فلفل را به یک وعده غذایی بپاشید و آن را روی میز بگذارید، احتمال آتش وجود دارد. پس باید خیلی دقت کنید، زیرا حرارت و گرمای محیط داخل آرام پز را به شدت بالا می برد.
حبوبات و لوبیای خشک
لوبیا در بسیاری از مواد غذایی استفاده می شود. متخصصان هشدار می دهند که لوبیا را بدون اینکه از قبل آماده کرده باشید، داخل آرام پز قرار ندهید، زیرا حاوی مواد سمی به نام لکتین است و آرام پز نمی تواند این مواد سمی را از بین ببرد. قبل از قرار دادن داخل آرام پز، حتما باید مواد سمی جدا شود و آن ها را حداقل چند ساعت داخل آب قرار دهید. سپس آب آن را عوض کنید و به مدت 30 دقیقه بپزید. هنگامی که این فرآیند را کامل کردید، می توانید لوبیا ها را داخل آرام پز بگذارید.
سبزیجات با پایه آب
سیزیجات معمولاً در اکثر رسپی ها استفاده می شوند اما بعضی از آن ها را نباید داخل آرام پز قرار دهید. متخصصان هشدار می دهند که سبزیجات با پایه آب مانند گل کلم، بادمجان و بروکلی را داخل آرام پز نگذارید و آن ها را دیرتر اضافه کنید تا زمان کم تری داخل آن قرار بگیرند.
شیر
بعضی از رسپی ها هستند که نیازمند شیر می باشند تا حالت خامه ای پیدا کنند اما طبق نظر متخصصان، نباید شیر را داخل آرام پز بگذارید. در کل شیر و سایر محصولات لبنی نباید داخل آرام پز گذاشته شوند زیرا فرایند آرام جوشیدن شیر باعث دلمه شدن شیر می شود. اگر هم مجبور بودید این کار را انجام دهید، حتما در انتهای پخت کیک یا غذا این کار را به انجام برسانید، زیرا اگر شیر را زود اضافه کنید، غذای تان خوب از آب در نمی آید و تکه تکه می شود.