موزه غذاها نفرت انگیز ، احساسات خود را امتحان کنید
موزه غذای نفرت انگیز، نباید در لیست غذاهایی که مردم به طور معمول درست می کنند، باشد با این وجود، مدیریت این مجموعه همه چیز را تعریف می کند، تا بازدیدکننده شکل و بو یک وعده غذایی را بفهمد.این مکان برای … اوه، و ... نمی باشد ، اگر معده شما حساس است، باید قبل از ورود به این ساختمان کمی احتیاط کنید.
موزه چندش آور ترین غذاهای دنیا
غذاهای چندش آور از چیزهایی که فکرش را هم نمی کنید
در حال حاضر در هر دو مالمو، سوئد و لس آنجلس، این نمایشگاه 80 غذا را از سراسر جهان به نمایش می گذارد ؛ با این حال، هیچ یک از آن ها برای بازدید کنندگان کنجکاو کننده و جذاب به نظر نمی رسد. برخی از "ستارگان" اصلی این موزه عبارتند از:اسموتی قورباغه اهل پرو، گوشت کوسه تخمیر شده ایسلندی و شاه ماهی دریایی متعفن سوئدی.
غذاهای بد شکل و بد بود در موزه غذاهای نفرت انگیز
نوشیدنی موش را فراموش نکنید:بچه موش های چینی در آب برنج غرق و پخته شده اند. اگرچه به شدت قابل بحث است، اما غذایی که بیشتر نمایش را به خود اختصاص داده است، سو کالو ساردو نام دارد که نشات گرفته در ساردینیا، این پنیر با آویزان کردن شکم یک بز که از شیر مادرش پر شده است، درست می شود. بسته به این که چقدر می توانید آن را بخورید، مزه اش می تواند به مدت دو روز طول بکشد تا از دهان تان برود.
نوشیدنی چندش آور موش ها
ساخت موزه از غذاهای چندش آور که تصاویرش را در این بخش از گوناگون از همه جای پلاس وی مشاهده می کنید ایده ای بود که به عمل نشست ؛ این ایده در سوئد، توسط دکتر ساموئل وست ایجاد شد؛ و همچنین روانشناسی نیز به عنوان "دکتر فیلور". ظاهراً، موزه غذایی نفرت انگیز اولین ایده منحصر به فردی نیست که او با آن روبرو شد؛ نمایشگاه قبلی او، که موزه فیلور نام داشت، درست به همان اندازه موفق بود.
ساخت موزه ای از غذاهای نفرت انگیز
همانطور که دکتر وست توضیح می دهد، کل مفهوم یک درس مهم را آموزش می دهد:ما باید قضاوت شدن دنیای اطرافمان را متوقف کنیم، چون همه چیز شخصی و قابل بحث است.چیزی که ممکن است برای برخی حال بهم زن به نظر برسد، برای دیگران خوش مزه است، به همین دلیل است که شما می توانید آبجو ریشه ای آمریکایی را درست در کنار آن اسموتی قورباغه پیدا کنید. موزه غذاهای نفرت انگیز را می توان در مالمو، سوئد و لس آنجلس طی این فصل تعطیلات دید و برای هر کسی که به دنبال تجربه ای کاملاً منحصر به فرد آشپزی است، مناسب است.