مواد لازم نان جو دوسر
- شکر قهوه ای :2 قاشق غذا خوری
- نمک :1 قاشق چای خوری
- مخمر خشک :1 و 1/2 قاشق غذا خوری
- آرد غنی شده :3 فنجان
- آب :1 و 1/4 فنجان
- آرد جو:1/2 فنجان
- کره:2 قاشق غذا خوری
نان جو دوسر
طرز تهیه نان جو دوسر
ابتدا مخمر را داخل کمی آب گرم بریزید و کنار بگذارید تا کف کند. در مرحله بعد آردها را داخل کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید.
سپس نمک و شکر را بریزید و مجدد مخلوط نمایید. در ادامه مخمر را افزوده و کره را هم بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
آب را کم کم به مواداضافه کرده و با دست ورز دهید تا جایی که خمیر نرم و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت دهید تا ورآید.
بعد از این مدت زمان خمیر را با وردنه باز کرده و به شکل مستطیل درآورید سپس آن را رول کرده و روی آن کمی جو دو سر بپاشید و داخل قالب مورد نظر قرار دهید.
یک ظرف بزرگتر را آب کرده و قالب را داخل آن بگذارید. ظرف را در فر قرار داده و نان را برای نیم ساعت با دمای 200 درجه بپزید.
پخت راحت نان جو دوسر
نکات تکمیلی در مورد نان جو دوسر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
نان جو دوسر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .