راهی برای از بین بردن مواد سمی و شستشوی درست سیب
برای اینکه به بیماری مبتلا نشویم باید میوه ها را بشوییم. شاید شنیده باشید که در مهدکودک ها شعری به بچه ها یاد می دهند که :« میوه نخور نشسته، رویش مگس نشسته»! یعنی از کودکی باید یاد گرفت که میوه ها هم می توانند به سادگی آلودگی و بیماری های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند البته این آلودگی ها وقتی به بدن منتقل می شوند که میوه ها را خوب نشوییم و درست مصرف نکنیم.
متخصصان سلامت درباره طرز صحیح شستن سیب یک توصیه ساده دارند.
مجله کشاورزی و شیمی غذایی در مقاله ای نوشت که این میوه را می توان به خوبی از خاک و آفت کش ها پاک کرد.
استفاده از آفت کش ها به افزایش محصول منجر می شود اما مقداری از این سموم بر سطح سبزیجات و میوه ها باقی مانده و وارد بدن انسان می شود. نفوذ مقداری از این مواد سمی در میوه ها بر ضرورت یافتن راهی برای از بین بردن آنها و پاکسازی میوه از این مواد تاکید می کند.
طرز صحیح شستن سیب
هیچ ماده پاک کننده ای نمی تواند آفت کش ها را در شرایطی از بین ببرد که آنها به عمق بیش از 2 دهم میلیمتر به داخل میوه ها نفوذ کرده باشند.
از این رو متخصصان توصیه می کنند سبزیجات و میوه ها بدون پوست خورده شوند یا آنها را در محلول سودا بشویید.
باید آنها را به مدت 15 دقیقه در محلول آب و سودا نگه داشت تا تقریبا تمام مولکول های آفت کش ها از میوه ها پاک شود و سلامتی مصرف کننده را به خطر نیاندازد.