وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

نحوه ی کاشت ناخن و خطرات آن

نحوه ی کاشت ناخن و خطرات آن

کاشت ناخن انواع مختلفی دارد که باید قبل از انجام با تمام روش ها آشنا شوید و از مزایا و معایب آن ها کاملا مطلع باشید سپس بهترین روش را انتخاب کنید.

هر آنچه لازم است در مورد کاشت ناخن بدانید

برای زیبایی بیشتر دست ها و داشتن ناخن های زیبا، بسیاری از خانم ها به کاشت ناخن روی می آورند. کاشت ناخن علاوه بر زیبایی برای افرادی که دارای ناخن های بدشکل هستند و یا عادت به جویدن دارند، بسیار مناسب است. کاشت ناخن انواع مختلفی دارد، در این بخش از نمناک با انواع مختلف کاشت ناخن ، مزایا و عوارض کاشت ناخن آشنا شوید.

انواع کاشت ناخن

انواع کاشت ناخن

کاشت ناخن انواعی دارد که شامل:

کاشت ناخن قالبی

در این نوع کاشت ناخن مواد را درون قالب آماده ناخن مصنوعی بریزید تا به شکل ناخن درآید سپس بعد از زدن مواد ضد قارچ روی ناخن ، با مهارت قالب را روی صدف ناخن ها قرار می دهند و پس از چند ثانیه، قالب را از مواد روی ناخن جدا کرده و بر میدارند و سپس طراحی آن را شروع می کنند.

معایب روش قالبی کاشت ناخن

  • این روش کاشت ناخن دوام اندکی دارد.
  • متاسفانه در این روش ناخن خیلی زود شکسته می شود و قابلیت بسیار زیادی در هواگیری دارد.
  • این روش نیاز به سوهان کاری ندارد بنابراین در زمان بسیار کوتاهی انجام می شود.
  • به دلیل ضخیم بودن کاشت ناخن، کار حالت طبیعی ندارد .
  • در این روش نسبت به روش های دیگر کاشت ناخن مواد بیشتر مصرف میشود.

کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب نیست؟

کاشت ناخن قالبی برای افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند ، مناسب نیست زیرا در این نوع کاشت ناخن باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند .

کاشت ناخن قالبی

روش کاشت ناخن پودری

در این روش ، ناخن کار ابتدا با استفاده از الکل ناخن و اطراف آن را ضدعفونی می کند و پس از انتخاب اندازه مناسب سرناخن ها هر سری را با زاویه 45 درجه حدود 20 ثانیه نگه می دارند و سپس با سوهان کوتاه می کنند.

سپس، باندر را آهسته و ضربه مانند روی ناخن می زنند و بعد روی تمام سطح ناخن صمغ یا چسب زده و ناخن را در پودر ناخن محفظه فرو می کنند و 5 ثانیه بعد بیرون می آورند و پس از خشک شدن، پودرهای اضافی را با برس پاک می کنند . سپس دوباره روی ناخن ها و نوکشان چسب می زنند.

برای اینکه ناخن های رنگی داشته باشید ، می توانید از پودر رنگی استفاده کنید و سپس چسب بزنید، اکتیویتر را مثل لاک روی ناخن بزنید . سپس قسمت های بیرون زده را به وسیله سوهان نرم صاف کنید. در آخرپس از استفاده از تاپ گت ، روغن ناخن را به کناره های ناخن بمالید.

مزایای کاشت ناخن پودری

  • کاشت ناخن پودری از پرکاربردترین و با دوام ترین انواع کاشت ناخن است.
  • در اثر ضربات از خود استحکام بالایی نشان می دهد.
  • صدف ناخن را کشیده تر و ناخن ها را زیباتر نشان می دهد.
  • کاشت ناخن پودری زمان بر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان شما را می گیرد.

کاشت ناخن پودری به چه کسانی توصیه می شود؟

کاشت ناخن پودری به علت زمان بر بودن برای کسانی که وقت حوصله کافی ندارند توصیه نمی شود.

کاشت ناخن پودری

تکنیک کاشت ناخن ژله ای

در این روش با استفاده از سه لایه ژل به نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین ، لایه ای شیشه ای و محکم روی سطح ناخن ها می سازند.پس از هربار ژل زدن بر سطح ناخن ها دست را در دستگاهی به نام UV قرار می دهند و به وسیله ماده کلینز، حالت چسبندگی آن را از بین می برند.

معایب و محاسن کاشت ناخن ژله ای

  • دوام این نوع کاشت ناخن در حدود دو هفته است.
  • انجام آن در مناطقی با رطوبت بالا توصیه نمی شود.
  • آسیبی به ناخن در کاشت نمی بیند زیرا تا وقتی که ناخن رشد می کند و فرد نیاز به ترمیم دارد یعنی ناخن سالم است و رشدش متوقف نشده است.

کاشت ناخن ژله ای برای چه کسانی مناسب است؟

این نوع کاشت برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است زیرا به علت بد مزگی مواد و کنده نشدنش این عادت از سر آن ها می افتد. افرادی که به مواد کاشت ناخن حساسیت دارند و پوست آن ها دچار اگزما می شود باید هر چه سریع تر کاشت ناخن را بردارند.

کاشت ناخن ژله ای

کاشت ناخن به روش میکس

ناخن میکس یک ناخن ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است. در این روش بعد از استفاده از ضد قارچ مراحل کاشت پودری و بعد سوهان کشی انجام می شود سپس یک لایه ژل روی ناخن می کشند و دست را درون دستگاه یووی می گذارند.

کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی

در این روش کاشت ناخن از فرمر و تیپ استفاده نمی شود بلکه از فیبر ها که رشته هایی نازک هستند ، استفاده کرده و آنها را بر روی ناخن قرار می دهند و سپس مواد ژل را بر روی آن قرار می دهند .پس از هر مرحله، دست را درون دستگاه UV می گذارند و به روش معمول سوهان کشی انجام می دهند.

کاشت ناخن دیپینگ

در این روش از انواع کاشت ناخن از قلم استفاده نمی شود و از پودر و پرایمراستفاده می شود . در این روش پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن ها و زدن ضد قارچ ، به سطح ناخن یک لایه پرایمر زده و تمام ناخن را عمودی در پودر فرو می برند و پس از رسیدن به ضخامت دلخواه در نهایت سوهان کشی و بافرینگ انجام داده و ناخن ها را پولیش می کنند.

کاشت ناخن با فرمر

در این روش ، فرمر که یک وسیله با جنس کاغذی است را روی ناخن ها نصب می کنند و سپس مواد را بر روی آن قرار داده و از ژل و پودر های رنگی استفاده می کنند.

کاشت ناخن با فرمر

کاشت ناخن به روش گریم

در کاشت گریم یا همان کاشت ناخن فرنچ صدف ناخن را با پودر هلویی و یا دیگر پودر های کاور طراحی کرده و سپس خط فرنچ به صورت یک خط مستقل و کاملا جدا از خط صدف ناخن طراحی می شود.

کاشت ناخن سیلک

در این روش حالت طبیعی ناخن ها حفظ شده و لایه ای از جنس ابریشم (یا فایبر گلاس) بر روی ناخن طبیعی می چسبانند. سپس از چسب مخصوص برای محکم نمودن صدف ناخن ها استفاده کرده و از اسپری فیکس کننده استفاده می کنند.

کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت

کاشت بیبی بومر از زیر شاخه های کاشت ناخن گریم است که در آن از دو رنگ مختلف به گونه ای استفاده می کنند که رنگ ها در میانه ناخن در یکدیگر محو گردند و هیچ خط فرضی در میان آنها مشخص نباشد به همین علت نام دیگر روش کاشت ناخن بیبی بومر کاشت هایلایت است.

در این روش پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن ها دست را حدود 180 ثانیه درون دستگاه UV قرار می دهیم، سپس از پودر بیبی بومر سفید در نوک ناخن ها ( فرنچ ناخن ) استفاده کرده و به سمت ریشه حرکت می نمائیم.

عمق رنگ سفید از نوک به ریشه باید کم تر و محو تر شود سپس با پودر هلویی یا صورتی بیبی بومر از ریشه ناخن تا نوک ناخن را مواد گذاری می کنیم. سپس به وسیله گیره مخصوص دو طرف ناخن را سفت کرده و به مدت 120 ثانیه در دستگاه UV قرار داده و در آخر سوهان کاری انجام داده و پس از زدن لایه ای از تاپ کت براق بر ناخن ها مجددا در دستگاه قرار می دهیم.

بیبی بومر

کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری

در این روش فقط به تیپ گذاری اکتفا می کنند و از لاک ناخن و یا استیکر بر روی سطح ناخن استفاده می کنند . این روش بسیار کم دوام می باشد. این کاشت ناخن برای کسانی است که نمی خواهند در مدت زمان طولانی از کاشت ناخن استفاده کرده و یا مواد کاشت بر روی ناخن های آنها قرار بگیرد . برای ریموو کردن این نوع کاشت لازم است ناخن ها به زمان 10 دقیقه داخل استون خالص قرار بگیرند تا ناخن ها جدا شوند.

کاشت ناخن ماربل

یکی از روش های کاشت ناخن است که به شکل سنگ مرمر می باشد. در این روش ابتدا پودر گچی را بر روی ناخن قرار می دهند و بر روی آن خط های نا متوازن با لاک مشکی می کشند سپس با استون یا لیکویید بر روی رنگ مشکی رگه هایی مانند سنگ مرمر ایجاد می کنند.

کاشت ناخن کروم

در این روش دیزاین ناخن ها توسط پودر کروم می شود. در این روش پس از انجام شدن کامل کار کاشت ناخن ها از یک رنگ پایه برای ناخن ها استفاده می شود و پودر های کروم را بر روی ناخن ها می مالند سپس از لایه ای محافظ استفاده کرده و پودرهای اضافی را پاک می کنند.

کاشت ناخن کروم

کاشت ناخن فلای آن

کاشت ناخن فلای آن نوعی کاشت ناخن است که در آن از لیکویید و پرایمر استفاده نمی کنند بنابراین با حذف شدن این دو ماده خطرات کاشت ناخن کاهش یافته بنابراین برای خانم های باردار یک روش بی ضرر است.

کاشت ناخن ژلیش

در این نوع کاشت ناخن ، روی ناخن طبیعی لاک های ژل مخصوصی می زنند . این نوع از کاشت که دارای دوام متوسطی است و نیازی به سوهان کشی ندارد و ظاهری بسیار طبیعی به ناخن های فرد می بخشد.

مقایسه انواع روش های کاشت ناخن

روش کاشت پودری، به نوعی روش کاشت مادر است و با کاشت های دیگر ترکیب می شود و دوام بیشتری دارد. دوام هر روش کاشتی به نحوه و نوع اجرای آن نیز بستگی دارد. روش کاشت ژله ای ناخن نیز در مناطق شرجی دوام بیشتری دارد و تا یک ماه دوام می آورد.

معایب کاشت ناخن

چه افرادی نباید کاشت ناخن انجام دهند؟

  • افراد مبتلا به بیماری عفونی و قارچی نباید کاشت ناخن انجام دهند زیرا این کار سبب تشدید بیماری آنها می شود.
  • افرادی که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند بهتر است کاشت ناخن را انجام ندهند.
  • افرادی که ناخن های نازک و شکننده ای دارند.
  • خانم های باردار

کاشت ناخن چند ماه دوام دارد؟

میزان ماندگاری کاشت ناخن بستگی به مواد و شرایط آب و هوایی دارد. در حالت عادی فرد باید پس از 3 تا 4 هفته پس از انجام کاشت برای ترمیم مجدد اقدام کند. ماندگار ترین نوع کاشت ناخن پودری می باشد.

کاشت ناخن پا

ناخن ها ی پا به دلیل اینکه در طول روز در کفش و فضای بسته هستند، آسیب پذیرترند. رعایت بهداشت ناخن پا نیز دشوار است بنابراین کاشت ناخن در پا می تواند خطرناک تر باشد.

کاشت ناخن پا

مزایای کاشت ناخن

کاشت ناخن زیبایی زیادی را به دستان شما هدیه می کند و برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است.

عوارض کاشت ناخن

پس از آشنایی با انواع روش های کاشت ناخن در این بخش از دنیای مد نمناک لازم است عوارض و خطرات آن را نیز بدانید، خطراتی که شامل:

تغییر رنگ ناخن

در کاشت ناخن مصنوعی، اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن نمی رسد بنابراین رنگ ناخن تغییر کرده و کدر می شود و رشد ناخن کاهش می یابد.

تغییر شکل ناخن

با قرارگیری ناخن مصنوعی روی ناخن فرد، ریشه از بین می رود و ناخن دچار تغییر شکل می شود.

تغییر شکل ناخن

عفونت های قارچی و بیماری های ویروسی

استفاده از وسایل غیر استریل و چند بار مصرف در کاشت ناخن سبب ابتلای فرد به عفونت های قارچی و بیماری های ویروسی می شود. برای درمان عفونت های قارچی از آنتی بیوتیک ها استفاده می شود اما گاهی ریشه ناخن به حدی آسیب می بیند که شکل طبیعی ناخن کاملا از بین می رود.

توقف رشد ناخن

افرادی که از کاشت ناخن قاب (کاشت ناخن با تیپ) استفاده می کنند ، این ناخن های مصنوعی بر روی هلال سفید رنگ ناخن طبیعی قرار می گیرد، فشاری زیاد در آن ناحیه ایجاد می کند ، این فشار در طولانی مدت سبب تخریب هلال سفید رنگ یا ماتریکس ناخن شده، و منجر به شکننده شدن ناخن و یا توقف رشد ناخن می شود.

حساسیت پوستی

برخی خانم ها نیز به علت واکنش های حساسیتی بدن به چسب و مواد کاشت دچار نوعی از التهاب و قرمزی و خارش پوست می شوند که فقط با از بین بردن عامل آن که ناخن مصنوعی و مواد کاشت بوده این التهاب درمان می شود.

حساسیت پوستی

انیکولیز

از عوارض مهم کاشت ناخن های مصنوعی، تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر (انیکولیز) است.

عوارض کاشت ناخن برای آرایشگر

انجام مراحل کاشت ناخن علاوه بر مشتری، برای خود انجام دهنده ی کاشت ناخن نیز عوارضی دارد که شامل

مسمومیت و افزایش احتمال ابتلا به سرطان ریه

گازهای سمی موادی که برای کاشت ناخن استفاده می شود می تواند سبب مسمومیت آرایشگر و حتی مشتری شود. علایمی مانند اختلالات روانی، خونی، کبدی، قلبی- عروقی و تنفسی از علائم این نوع مسمومیت است . مواجهه طولانی مدت آرایشگران با این بخارهای سمی می تواند زمینه ساز آسم و حتی سرطان ریه باشد.

آیا مواد کاشت ناخن سرطان زاست؟

استفاده از اشعه UV برای سفت کردن پودر ژلی روی ناخن ممکن است موجب ابتلای فرد به سرطان پوست شود بنابراین لازم است تمام کسانی که کاشت ناخن انجام می دهند، زیر نظر متخصص پوست باشند تا با بروز هر نوع علامت مشکوک آن را بررسی کنند.

خطرات کاشت ناخن

چرا کاشت ناخن باعث قارچ میشود؟

به علت عدم تنفس بافت ناخن در طراحی ناخن و کاشت خطر ابتلا به عفونت های قارچی و باکتریایی افزایش می یابد. در کاشت به روش قاب ناحیه اطراف ناخن تحریک و اتصال بافت دور ناخن با بخش اصلی سست می شود بنابراین فضای ایجاد شده اجازه ورود هر گونه باکتری و قارچی را خواهد داد و برخی از افراد به همین علت دچار نوعی از بیماری ناخن با نام پارونیشیای می شوند.

علت هوا گرفتن کاشت ناخن

اگر در کاشت ناخن حد فاصل کوتیکول و مواد گذاری که حدود 1 میل است رعایت نگردد، کاشت ناخن هوا می گیرد. برای هوا نگرفتن باید بر روی ناخن ها در آخر سوهان کشی دقیقی با زاویه 45 درجه انجام شود.

علت ترک خوردن ناخن کاشته شده

  • کاشت ژله ای معمولا در مکان های خشک ترک می خورند.
  • اگر از مواد کمی در کاشت پودری استفاده شود امکان ترک خوردن وجود دارد.
  • سوهان کشی بیش از حد موجب ترک خوردن ناخن ها می شود.
  • مرغوب نبودن مواد پودر مورد استفاده و یا آغشته نشدن قلموی کار به لیکویید سبب ترک خوردن ناخن ها می شود.

ترک خوردن ناخن کاشت

آیا کاشت ناخن برای خانم باردار ضرر دارد؟

پزشکان معتقدند خانم های باردار نباید در بارداری کاشت ناخن انجام دهند زیرا در دوران بارداری حساسیت بدن و جنین به مواد شیمیایی افزایش یافته و این مواد از طریق ناخن وارد بدن مادر شده و به جنین انتقال می یابد و خطراتی برای او دارد.

نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن

  • با اجسام آلوده دست نزنید.
  • مراقب باشید به ناخن های تان ضربه ای وارد نشود.
  • هنگام استفاده از مواد شوینده از دستکش استفاده کنید.
  • حدالامکان در محیط هایی شنا کنید که از نظر بهداشتی مشکلی نداشته باشند.

درمان مشکلات کاشت ناخن

اگر ناخن ها عفونت کنند باید فرد از آنتی بیوتیک ها استفاده نماید و اگر جرم به وجود بیاید، باید جرم ها برداشته شوند. اگر ناخن از سطح جدا شده باشد برای درمان ناخن باید از جا در آورده شود.

درمان در مراحل اولیه، سبب رشد مجدد ناخن می شود اما اگر زمان زیادی گذشته باشد و درمان صورت نگرفته باشد زیر ناخن پوسته هایی تشکیل می شود که دیگر مانع از چسبیده شدن ناخن به پوست می شود.

علت قارچ کاشت ناخن

برداشتن ناخن کاشته شده

  • اگر از مدل کاشت ناخن خود راضی نیستید و یا از کاشتن ناخن پشیمان شده اید می توانید کاشت ناخنتان را از بین ببرید.
  • برای این کار ، به استون 100 درصد ، سوهان ناخن و بافر و پولیش نیاز دارید.
  • استون را درون ظرفی بریزید و دستتان را طوریکه تمام ناخنهایتان در ظرف قرار گیرد، داخل ظرف 6 تا 7 دقیقه نگه دارید.
  • دستتان را بیرون آورده و با کلینکس ناخنتان را تمیز کنید و دوباره دستتان را درون استون بگذارید . این کار را چندین بار انجام دهید.
  • پس از اینکه فقط یک لایه نازک از مواد روی ناخن باقی ماند باقی مواد را با استفاده از سوهان از بین ببرید و سطح ناخنتان را با بافر بکشید و با پولیش ناخن را برق بیاندازید و در آخر از تقویت کننده استفاده نمایید.

نکته مهم:اگر به هر دلیلی تمایل به کاشت ناخن دارید ، به آرایشگاه و افراد مجرب مراجعه کنید و دقت کنید که ناخن کار حتما از مایع ضدقارچ و مواد مرغوب استفاده کند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع