نکات تهیه خمیر پیتزا خانگی حرفه ای :
برای اینکه بتوانید خمیر پیتزا را به صورت حرفه ای در منزل تهیه کنید باید نکات تهیه خمیر پیتزا را به خوبی رعایت کنید پس با پلاس وی همراه باشید تا فوت و فن تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
نکات طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی:
برای اینکه خمیر پیتزا را به خوبی و به صورت سالم تهیه کنید نکات ساده و کاربردی زیر را به دقت رعایت کنید.
- خمیر مایع را موقع استفاده با آب ولرم و یا شیر ولرم مخلوط کنید.
- هر چقدر بتوانید خمیر را بیشتر ورز دهید لطافت خمیر بیشتر می شود.
- خمیر را باید روی میزی که آرد پاشی شده ورز دهید .
- تمام قسمت های ظرفی که خمیر را در آن استراحت می دهید را به خوبی چرب کنید تا موقع پخت، خمیر به خوبی پف کند.
- موقع پهن کردن خمیر اگه می خواهید خمیر خودش را به اصطلاح جمع نکند باید با دست پف های خمیر را بخوابانید و سپس بار دیگر ورز دهید.
- استفاده از شیر باعث ایجاد مزه بهتر در خمیر و ترد شدن خمیر می شود.
- خمیر را می توانید به مدت 3 روز در داخل یخچال و 3 ماه در فریزر نگهداری کنید .