وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

همه چیز درباره تیپ شخصیتی enfp و نقاط ضعف و قوت آنها

همه چیز درباره تیپ شخصیتی enfp و نقاط ضعف و قوت آنها

تیپ شخصیتی enfp جزء یکی از 16 تیپ شخصیتی موجود است که هر فرد در یکی از آنها قرار دارد. درصورت اطلاع از خصوصیات این گروه، متوجه میشوید جزء enfp هستید یا خیر.

همه چیز درباره تیپ شخصیتی enfp و نقاط قوت و ضعف آنها

هر یک از ما جز یکی از 16 تیپ شخصیتی موجود هستیم. امروز در این قسمت از پلاس وی قصد داریم به معرفی ویژگی های شخصیتی enfp بپردازیم، پس با ما همراه باشید که شاید شما هم در این دسته قرار داشته شوید.

enfp مخفف کلمات انگلیسی extroverted (برونگرا)، intuitive (شهودی)، Feeling (احساس) و Perceiving (ادراک) است. این تیپ شخصیتی 8 درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهد و زنان بیشتر از مردان درگیر آن هستند.

enfp ها خودجوش، خلاق، باشخصیت، پر انرژی و آینده نگر، مشتاق، دلسوز و مردم محور هستند.

این افراد دوست دارند چیز های جدید؛ از ایده گرفته تا تجربیات شان را امتحان کنند یا به اشتراک بگذارند، اما ممکن است در ادامه مسیر با مشکل مواجه شوند. اگر آمادگی نداشته باشند و مجبور شوند که تصمیمی را بگیرند، احتمالا فکرشان به هم می ریزد و احساسات شان تغییر می کند.

5 ویژگی کلیدی تیپ شخصیتی enfp

اگر بخواهیم در مورد ویژگی های اصلی این تیپ شخصیتی صحبت کنیم، موارد زیر مهم ترین جزئیات لیست را شامل میشوند.

مشتاق

ENFPها در انجام کار های مورد علاقه شان از شروع پروژه ای که به آن علاقه مندند گرفته تا ملاقات با افراد جدید، اشتیاق غیرقابل انکاری دارند. آن ها در ابتدا واقعا مشتاق انجام یک پروژه هستند، اما ممکن است به خاطر یک ایده جدید دیگر، خیلی زود خسته یا هیجان ‌زده شوند و کار ها را ناتمام رها کنند.

کارمند مشتاق

خودجوش

این تیپ شخصیت از تنوع، خودجوشی و همراهی با جریان لذت می برد و به همین خاطر برایش سخت است که یک کار را تا انتها ادامه دهد. آن ها معمولا دوست دارند ایده ها و امکانات جدید را با افراد دیگر به اشتراک بگذارند و به دنبال ماجراجویی و تجربیات تازه هستند.

خلاق

ENFP ها متفکران خلاقی هم هستند. آن ها می توانند انتزاعی فکر کنند و با این که خیلی وقت ها جزئیات مهم را نمی بینند اما ظرفیت بالایی برای خلق کردن دارند. این افراد ارتباطات جدیدی را می بینند که دیگران نمی بینند و همین به آن ها کمک می کند تا نسبت به آنچه در اطراف شان می گذرد، آگاه تر شوند؛ البته ممکن است گهگاهی روابطی را ببینند که در واقع وجود ندارند.

کاریزماتیک

enfp ها جذابیتی کاریزمایی دارند که به بقیه انگیزه می دهد تا در کنارشان باشند. این افراد محرک‌ هستند، از چالش‌ های جدید لذت می ‌برند و به دیگران؛ چه در محیط حرفه‌ای و چه در زندگی شخصی ‌شان انگیزه می دهند.

جلسه کاری

سازگار

آخرین ویژگی شاخص enfp ها توانایی آن ها برای سازگاری و انعطاف پذیری در شرایط یا با آدم های مختلف است. این افراد معمولا خیلی اهل تصمیم گیری قطعی در مورد یک مسئله نیستند و خودشان را با تغییرات وفق می دهند.

نقاط قوت تیپ شخصیتی enfp

  1. دوست داشتنی
  2. خلاق
  3. الهام بخش
  4. کل نگر
  5. قابل انعطاف
  6. حامی و دلسوز
  7. ارزش محور

نقاط ضعف تیپ شخصیتی enfp

  1. خیلی راحت سردر گم و آشفته می شوند.
  2. جزئیات مهم را از دست می دهند.
  3. روی یک کار نمی مانند و ثبات ندارند.
  4. بیش از حد فکر می کنند.
  5. چیز های بی ربط را می بینند.
  6. به دنبال تایید دیگران هستند.

فکرکردن

تیپ شخصیتی enfp در روابط

نحوه رفتار enfp ها در روابط، بازتابی از شخصیت خودجوش و انعطاف پذیرشان است. آن ها دوست دارند با افراد جدید ملاقات کنند، نظرات مختلف را بشنوند و قبل از این که با شخصی در دراز مدت زندگی کنند، چند گزینه دیگر را هم در نظر بگیرند.

این افراد معمولا شنونده های خوبی هستند که باعث می شود شریکشان احساس کند که دیده می شود و مورد احترام قرار می گیرد.

یک فرد با شخصیت enfp با کسی خوشحال است که مثل خودش فی البداهه کاری را انجام می دهد و با جریان پیش می رود. درک این افراد برای کسانی که به ثبات و برنامه روزمره اهمیت می دهند، دشوارتر است.

معمولا تیپ های شخصیتی مثل ENFJ، INFJ، INFP یا یک enfp دیگر که دو فاکتور شهود و احساس را دارند، احتمال سازگاری شان با enfp ها بیشتر است.

تیپ شخصیتی enfp در محل کار

enfp ها عاشق امتحان کردن چیزهای جدید حتی در محل کار هستند و معمولا همکارانی حامی و دلسوز به حساب می آیند و از کار با دیگران لذت می برند. آن ها به دنبال تنوع، چالش های جدید و فرصتی برای ایجاد خلاقیت و خواهان ارتباط با افراد و کار در جایی هستند که با ارزش های شان هم خوانی داشته باشند.

از فردی با این تیپ شخصیتی هیچ بعید نیست که شغل و حتی مسیر حرفه ای اش را چندین بار در طول زندگی تغییر دهد. به خاطر داشتن تفکر خارج از چارچوب هم می تواند پیشرفت کند.

تعیین ضرب الاجل هم می تواند برای چنین شخصیتی استرس زا باشد و به همین دلیل هم ممکن است به کارآفرینی روی بیاورد.

فرد شاغل

مشاغل مناسب تیپ شخصیتی enfp

  1. مربی ورزشی
  2. معلم
  3. سخنران انگیزشی
  4. کارآفرین
  5. کار های خیرخواهانه
  6. استارت آپ های اخلاقی

چه طور به عنوان یک enfp پیشرفت کنیم؟

برای پیشرفت با چنین شخصیتی، باید توانایی نه گفتن حتی در شرایطی که به چیزی واقعا علاقه دارید را داشته باشید. قبل از هر کاری به همخوانی آن با ارزشهای تان فکر کنید. به اندازه توانایی تان کار قبول کنید تا با ضرب الاجل و در نتیجه استرس مواجه نشوید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع