10 ماه پیش / خواندن دقیقه
فرش یکی از لوازم اصلی در تمام خانه ها و خانواده های ایرانی است.چه خانه ای به سبک مدرن داشته باشید و چه خانه ای سنتی و کلاسیک قطعا فرش های مختلف دست بافت و صنعتی در چیدمان منزل شما دیده می شود.
ویژگی های مهم دستگاه های قالیشویی
فرش یکی از لوازم اصلی در تمام خانه ها و خانواده های ایرانی است.چه خانه ای به سبک مدرن داشته باشید و چه خانه ای سنتی و کلاسیک قطعا فرش های مختلف دست بافت و صنعتی در چیدمان منزل شما دیده می شود.امروزه با گسترش آپارتمان نشینی و به وجود آمدن مشکلات کمبود آب شست و شوی فرش در خانه به سبک دوران کودکی هایمان تقریبا امری نشدنی است.بنابراین باید بتوانیم مراکز قالیشویی مطمئن با انواع دستگاه های قالیشویی پیدا کنیم تا با خیال راحت از پاکیزگی کامل و عدم آسیب رسیدن به فرش ها،آن ها را برای شست و شو به این مراکز بسپاریم.در ادامه با دستگاه های قالیشویی روش شست و شوی فرش بیشتر آشنا می شویم.
انواع دستگاه قالیشویی :
در مراکز قالیشویی از انواع مختلف دستگاه های قالیشویی اتوماتیک برای شست و شوی قالی ها استفاده می شود. از جمله مهم ترین و پرکاربردترین این دستگاه ها می توان دستگاه قالیشویی ریلی(تمام اتوماتیک)،دستگاه قالیشویی پولیشر دو فرچه،دستگاه قالیشویی ثابت(رومیزی)،دستگاه قالیشویی دیسکی و دستگاه ای موکت شوی صنعتی اشاره کرد.
دستگاه قالیشویی اتوماتیک :
دستگاه های قالیشویی اتوماتیک با کم ترین نیاز به دخالت انسان فرش ها را به طور کامل شست و شو می کند.این دستگاه های قالیشویی با داشتن سیستم اتوماتیک کنترل آب و شامپو،سیستم اتوماتیک کنترل فشار برس متناسب با جنس فرش،استفاده از پارویی های مجزا برای آبگیری،تعداد کافی فرچه برای شست و شوی کامل فرش،سیستم شست و شوی عمقی و سطحی فرش،سیستم مجزا برای شست و شوی فرش های دست بافت و ... می توانند تمامی فرش ها با هر سایز و تار و پودی را مانند روز اول تمیز کرده و به شما تحویل دهند.از دستگاه های قالیشویی اتوماتیک می توان دستگاه های قالیشویی تمام اتوماتیک KM1200،دستگاه قالیشویی تمام اتوماتیک 800 KM،دستگاه قالیشویی تمام اتوماتیک C9500 و دستگاه قالیشویی تمام اتوماتیک مدل C6400 نام برد.
دستگاه قالیشویی ثابت:
این دستگاه قالیشویی برای شست و شو به کم ترین نیرو و دخالت انسان احتیاج دارد.این ماشین های قالیشویی دقت بسیار بالایی در شست و شوی انواع قالی و قالیچه ها داشته از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا در طراحی آن استفاده شده است.
دستگاه قالیشویی تمام اتوماتیک دیسکی:
این دستگاه قالیشویی فرش های 100 متری را نیز با نهایت دقت شست و شو می کنند.در این دستگاه فرش به کمک یک شخص وارد دستگاه می شود و پس از شست و شو از طرف دیگر به صورت لول شده خارج می شود.
دستگاه قالیشویی پولیشر دو فرچه:
از این دستگاه معمولا برای شست و شوی قالی های گران قیمت و دست بافت که نیاز به دقت بیشتری برای شست و شو دارند استفاده می شود.این دستگاه دارای دو فرچه برای شست و شوی قالی بوده و قالی ها و قالیچه های شما را به بهترین شکل ممکن و نهایت دقت تمیز می کند.
دستگاه قالیشویی ریلی:
شاید بدون اغراق بتوان گفت دستگاه قالیشویی ریلی بهترین انواع از دستگاه های قالیشویی برای شست و شوی فرش و قالی است.این دستگاه قالیشویی از تجهیزات فوق هوشمند در طراحی خود استفاده کرده است که فرش های شما را با درنظر گرفتن میزان کثیفی،جنس فرش،ابعاد و ماده شوینده مناسب با آن می شوید.
خشک کن فرش :
بعد از شست و شوی فرش در دستگاه های قالیشویی ،مهم ترین مساله خشک کردن فرش است زیرا همانطور که می دانید در صورتی که آب در فرش باقی بماند حتی با وجود شست و شوی کامل،رنگ فرش به زردی می زند و یا گاهی اوقات نیز باعث بوی نم گرفتن فرش می شود که اصلا مساله خوشایندی نیست.برای خشک شدن کامل فرش ها ابتدا آن ها را در دستگاه خشک کن قرار می دهد.دستگاه های خشک کن فرش معمولا در دو نوع آبگیر لوله ای و آبگیر دیگی و به دو صورت در دار و بدون در ساخته می شوند. معمولا در قالیشویی های پیشرفته از مدل آبگیر لوله ای استفاده می شود.این آبگیر از نظر زمان عملکرد بسیار سریع بوده و تمام آب موجود در فرش را خارج می کند.در استفاده از خشک کن کارکنان قالیشویی بعد از شست و شوی قالی،آن را لول کرده و درون دستگاه خشک کن قرار می دهند.آبگیر لوله ای در حالت استاندارد بین 1400 دور و 1600 دور می چرخد و آب را از فرش به وسیله سوراخ هایی که در دستگاه تعبیه شده است خارج می کند.مهم ترین عامل در انتخاب این آبگیر لوله ای تعداد سوراخ ها،اندازه آن و جنس بد به کار رفته در دستگاه دارد.
خشک کردن فرش بعد از آبگیری:
بعد از خروج فرش از دستگاه آبگیری بیش از 98 درصد آب موجود در قالی از آن خارج شده است.اما برای اطمینان از خشک شدن صد در صدی فرش در مناطق مختلف فرش را روی لوله های جلوی آفتاب آویزان می کنند تا بعد از حدود یک ساعت فرش کاملا خشک شده باشد.در صورتی که محل احداث قالیشویی رطوبت و گرد و خاک زیادی داشته باشد به جای پهن کردن قالی در فضای باز می توان آن ها را در یک گرمخانه یا تونل حرارتی قرار داد.در این فضا از سیستم حرارتی برای تولید گرما،سیستم گردش هوا و خروج رطوبت استفاده می شود تا فرش ها به طور کامل خشک شوند.
استفاده از دستگاه های گردگیری قبل از شست و شو:
در مراکز قالیشویی قبل از استفاده از دستگاه های قالیشویی و شست و شوی فرش،به وسیله وسایل مختلف گردگیری، فرش را از هرگونه گرد و غبار و خاکی روی آن که ممکن است عملیات شست و شو را با مشکل مواجه کند تمیز می کنند.از انواع مختلف گردگیر ضربه ای و دورانی برای این منظور استفاده می شود.گردگیر دورانی گردگیری است که در بسیاری از مراکز قالیشویی معتبر استفاده می شود این گردگیر در حدود 15 دقیقه روی فرش می چرخد و با توجه به قطر آن و سرعت چرخشش گرد و خاک های روی فرش را کاملا برمی دارد.
مجموعه عزیزی ماشین:
مجموعه عزیزی ماشین با کادری متعهد و دلسوز تولید کننده انواع دستگاه قالیشویی و تجهیزات کامل مثل آبگیر لوله ای و خشکن فرش میباشد.
برای ارتباط با ما با شماره های زیر در تماس باشید :
02133158557 تلفن دفتر مرکزی
02133640283 فکس دفتر مرکزی
09125095994 همراه آقای عزیزی
http://azizimachine.com سایت