روش پخت پاستا با ماست و پیاز کاراملی
پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار است که انواع بسیار متنوعی دارد. مانند ماکارونی و یا لازانیا که خود یک نوع پاستا محسوب میشوند.پاستا با ماست و پیاز کاراملی هم یک پاستای جدید با طعمی لذیذ است که تصمیم گرفته ایم طرز تهیه آن را در آشپزخانه پلاس وی برای شما همراهان عزیز آماده نماییم.
مواد لازم برای پاستا با ماست و پیاز کاراملی
- روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده : 6 پیمانه
- نمک دریایی :به میزان لازم
- تاگلیاتله (ماکارونی نواری) : 450 گرم
- ماست یونانی یا ماست چکیده : 2 پیمانه
- پنیر رومانو رنده شده : یک پیمانه
طرز تهیه پاستا با ماست و پیاز کاراملی
مرحله اول:
ابتدا داخل قابلمه ای به مقدار لازم آب بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. سپس پاستا را داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید.( حدود یک چهارم پیمانه از آب پاستا را نگه دارید)
مرحله دوم:
در این فاصله پیاز کاراملی را آماده نمایید، برای این کار پیاز را خرد کنید به اندازه ای که 6 پیمانه پیاز خرد شده داشته باشید.
مرحله سوم:
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید تا گرم شود، پیاز های خرد شده را داخل تابه تفت دهید تا زمانی که بخوبی سرخ شده و کاراملی شود.در آخر نمک و فلفل را افزوده و پیاز از روی شعله بردارید.
مرحله چهارم:
دو پیمانه ماست را با یک چهارم آب پاستا در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید ، سپس روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مخلوط پاستا و ماست را در دیس مخصوص بریزید و روی آن پنیر رنده کرده و پیاز کاراملی را قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با ماست و پیاز کاراملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
پاستا با ماست و پیاز کاراملی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .