وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پاستای فلفلی | طرز تهیه پاستای فلفلی با میگو

پاستای فلفلی | طرز تهیه پاستای فلفلی با میگو

میگو به دلیل جیوه کمی که دارد، انتخاب مناسبی برای زنان باردار علاقه مند به غذاهای دریایی ست. زمان آماده سازی مواد پاستای فلفلی 10 دقیقه و زمان پخت 15 دقیقه است.

مواد لازم پاستای فلفلی با میگو



میگوی پاک کرده  350 گرم

پاستای فرمی  225 گرم

کنسرو کنگر فرنگی (آرتیشو)  200 گرم

مارچوبه  2 پیمانه

سیر  2 حبه

فلفل دلمه ای قرمز  1 عدد

آبلیمو  3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون خالص  1قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

جعفری خردشده  به میزان دلخواه

پاستا

طرز تهیه پاستای فلفلی با میگو


     یک ظرف آب را روی حرارت متوسط بگذارید و مقدار کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن، پاستا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط باشد.
    در یک تابه گود بزرگ یا یک قابلمه بزرگ روغن زیتون را حرارت دهید. میگو را اضافه کرده، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
    مواد را وسط تابه یا قابلمه آورده و سیر خرد شده را اضافه کنید. مواد را تفت دهید تا عطرشان بلند شود (نباید این تفت دادن بیشتر از 30 ثانیه طول بکشد، در غیر این صورت سیر سوخته و طعم غذا را تلخ می کند).
    مارچوبه ها را خرد کرده، به مخلوط اضافه کنید.
    فلفل دلمه ای قرمز را به این روش کبابی کنید و بعد با کنگر فرنگی ها و آب لیمو به مخلوط اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا مواد سریع به جوش بیاید. سپس گاز را خاموش و کره را اضافه کنید و با میگوها و سبزیجات هم بزنید تا یک سُس خوشمزه پاستا حاصل شود. مزه سس را چک کرده و در صورت نیاز کمی دیگر نمک و فلفل اضافه کنید.
    پاستا را آبکشی کرده و کنار بگذارید. یک فنجان از آبی که پاستا را در آن پخته اید نگه دارید تا در مراحل بعد از آن استفاده کنید.
    سُس میگو را با پاستا مخلوط کنید. برای به دست آمدن قوام دلخواه می توانید کمی از آب پاستا را که نگه داشته اید به سُس اضافه کنید.
    پاستای میگوی تان را گرم سرو کنید و در صورت دلخواه مقداری جعفری خرد شده نیز روی آن بریزید.
 

پاستای فلفلی

نکات تکمیلی در مورد پاستای فلفلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستای فلفلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع