وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پستوی اسفناج | طرز تهیه “پستوی اسفناج و لیمو”

پستوی اسفناج | طرز تهیه “پستوی اسفناج و لیمو”

“پستوی اسفناج و لیمو” بسیار ساده و سبک است و به دلیل داشتن مارچوبه و اسفناج، مملو از انواع ویتامینها است.

مواد لازم برای پستوی اسفناج و لیمو

  • یک عدد: لیموترش
  • 1.5 پیمانه:اسفناج تازه
  • 1/3 پیمانه: بادام برشته
  • 3 قاشق غذاخوری:پنیر پارمسان رنده شده
  • دو حبه: سیر رنده شده
  • ¼ پیمانه:روغن زیتون
  • 450 گرم:مارچوبه تازه خرد شده
  • تخم مرغ (نیمرو)
 پستوی اسفناج

طرز تهیه پستوی اسفناج و لیمو

ابتدا اسفناج را پاک کرده ، بشویید و بگذارید آبش برود.سیر را پوست گرفته و رنده کنید.به اندازه یک قاشق چای خوری پوست لیمو را رنده کرده و به اندازه 3 قاشق غذاخوری آب آن را بگیرید.

همه مواد به جز تخم مرغ و مارچوبه را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره شود.( در صورت تمایل کمی نمک و فلفل اضافه نمایید) پوره را در کاسه ای بریزید و با تخم مرغ نیمرو شده و مارچوبه بخارپز شده سرو کنید.

 پستوی اسفناج و لیمو

نکات تکمیلی در مورد پستوی اسفناج و لیمو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع