مواد لازم برای پستوی اسفناج و لیمو
- یک عدد: لیموترش
- 1.5 پیمانه:اسفناج تازه
- 1/3 پیمانه: بادام برشته
- 3 قاشق غذاخوری:پنیر پارمسان رنده شده
- دو حبه: سیر رنده شده
- ¼ پیمانه:روغن زیتون
- 450 گرم:مارچوبه تازه خرد شده
- تخم مرغ (نیمرو)
طرز تهیه پستوی اسفناج و لیمو
ابتدا اسفناج را پاک کرده ، بشویید و بگذارید آبش برود.سیر را پوست گرفته و رنده کنید.به اندازه یک قاشق چای خوری پوست لیمو را رنده کرده و به اندازه 3 قاشق غذاخوری آب آن را بگیرید.
همه مواد به جز تخم مرغ و مارچوبه را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره شود.( در صورت تمایل کمی نمک و فلفل اضافه نمایید) پوره را در کاسه ای بریزید و با تخم مرغ نیمرو شده و مارچوبه بخارپز شده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پستوی اسفناج و لیمو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .