مواد لازم پلو مرغ اسپانیایی با نخودسبز
- آب مرغ :800 میلی لیتر
- ران مرغ:750 گرم
- کنسرو گوجه فرنگی :400 گرم
- برنج:2 پیمانه
- نخود فرنگی پخته شده :½پیمانه
- آرد :¼ پیمانه
- فلفل دلمه ای قرمز:2 عدد
- برگ بو :2 عدد
- سیر:2 حبه
- پیاز:1 عدد
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- پاپریکا :1 قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- زعفران :مقدار کمی
طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی با نخودسبز
ابتدا آرد ، نمک و فلفل را در کاسه ای بریزید و ران ها را داخل آن بغلطانید و با روغن داغ خوب سرخ نمایید.
پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در تابه دیگری سرخ کنید ، سیر و فلفل دلمه را خرد کرده و با پیاز تفت دهید.
بعد از اینکه عطر سیر بلند شد و فلفل دلمه ای کمی نرم شد، پاپریکا ، برگ بو و زعفران را افزوده و تفت دهید.
در مرحله بعد کنسرو گوجه فرنگی را افزوده و آب مرغ را بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و اجازه دهید آب مواد تبخیر شود.
در آخر مرغ ها را افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید ، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید مواد برای 10 دقیقه بپزد.
نهایتا نخود فرنگی را بریزید و شعله را خاموش کنید و برای 10 دقیقه در قابلمه را برندارید و بگذارید نخود فرنگی پخته و برنج دم بکشد.
پلو مرغ اسپانیایی آماده است آن را در ظرف پذیرایی بکشید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پلو مرغ اسپانیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پلو مرغ اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .