مواد لازم برای پنه با سس گوشت و میگو
- 1 بسته:پاستا پنه
- 3 حبه:سیر رنده شده
- 1 عدد: پیاز خرد شده
- 400 گرم:گوشت چرخ کرده
- 400 گرم:میگوی ریز
- 1 پیمانه:سس گوجه فرنگی
- 4 عدد:گوجه فرنگی رنده شده
- به میزان لازم:نمک و فلفل
- 1و نیم پیمانه:پنیر موتزارلای رنده شده
- 2 /1 پیمانه:پنیر پارمسان
- 2 ق س:جعفری خرد شده
- به میزان لازم: روغن
طرز تهیه پنه با سس گوشت و میگو
ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.در این فاصله سس را آماده نمایید ، میگوها را از قبل پاک کرده و خوب بشویید. سپس در تابه ای با کمی روغن سرخ کنید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا سرخ شود ، سیر را افزوده و سرخ نمایید. گوشت چرخ کرده را افزوده و اجازه دهید کمی پخته و سرخ شود.
در ادامه سس گوجه و گوجه خرد شده را بریزید و نمک و فلفل را اندازه کنید ، میگوی سرخ شده و جعفری خرد شده را افزوده و در تابه را بگذارید تا مواد سس پخته و غلیظ شود.
پاستا و سس را در یک ظرف مخلوط کرده و کنار بگذارید ، قالب مناسب فر را آماده کرده و نیمی از پاستا را بریزید ، سپس نیمی از پنیر را افزوده و بقیه پاستا را اضافه نمایید ، در آخر لایه ای از پنیر را بریزید و قالب را در فر بگذارید
تا با دمای 175 درجه سانتی گراد برای 20 دقیقه پخته و برشته شود.پنه گوشت و میگو را از فر خارج کرده و برشی از آن را در یک بشقاب قرار داده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پنه با سس گوشت و میگو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پنه با سس گوشت و میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .