وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پنیر توپی | طرز تهیه “پنیر توپی” با سه طعم

پنیر توپی | طرز تهیه “پنیر توپی” با سه طعم

“پنیر توپی” با سه طعم به همراه سبزیجات، چیپس یا کراکر میان وعده ای عالی هستند.

مواد لازم پنیر توپی با سه طعم

  • پنیر خامه ای : 750 گرم
  • کره نرم شده : ½ پیمانه
  • آب لیمو ترش : 2 قاشق غذاخوری
  • سس ورستر شایر : ½ قاشق چای خوری
  • نمک : ½ قاشق چای خوری
  • پودر فلفل سفید : ¼ قاشق چای خوری
  • سس تند (مانند سس تاباسکو) : 5 قطره

برای چدار و کرنبری

پنیر چدار :250 گرم
زغال اخته یا آلبالو خشک : ¾ پیمانه
چاتنی آماده : 2 قاشق غذاخوری

 برای پنیر بلوچیز (راکفورت) و گردو

  • پنیر بلوچیز : 180 گرم
  • گردو : 1 پیمانه
  • موسیر : 1 عدد

برای پنیر بز و پیازچه

  • پنیر بز : 250 گرم
  • جعفری تازه : ⅓ پیمانه
  • پیازچه : 2 قاشق غذاخوری

پنیر توپی

طرز تهیه پنیر توپی با سه طعم

پنیر خامه ای ، کره نرم شده ، سس ورسترشایر و سس تند را با نمک و فلفل سفید و آب لیمو مخلوط کنید و با همزن برقی کاملا هم بزنید تا یکدست شوند.

سپس مخلوط آماده شده را به 3 قسمت تقسیم کنید.

ابتدا برای گلوله اول ،زغال اخته ها را ریز خرد کنید و پنیر چدار را رنده کنید و با سس چاتنی و یک قسمت از مواد مخلوط شده ترکیب نمایید.سپس آن را گلوله کنید و در زغال اخته بغلطانیدو با کراکر سرو کنید.

برای گلوله بعدی ، موسیر را چرخ کنید و با پنیر بلوچیز و یک قسمت از مخلوط ترکیب شده مخلوط کنید.بعد به شکل گلوله در بیاورید و گلوله پنیری را در گردوی خرد شده بغلطانید و با چیپس سبزیجات سرو کنید.

برای سومین پنیر توپی هم پنیر بز را با پیازچه های ریز خرد شده و آخرین قسمت از مواد مخلوط شده ترکیب کنید و گلوله درست شده را در جعفری خرد شده بغلطانید و با خیار حلقه ای شده سرو کنید.

نکته

اگر بلافاصله از گلوله های پنیری استفاده نکردید میتوانید آنها را تا 3 روز در یخچال و تا یک ماه در فریزر نگهداری کنید.

پنیر توپی

نکات تکمیلی در مورد پنیر توپی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
پنیر توپی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع