مواد لازم پنیر توپی با سه طعم
- پنیر خامه ای : 750 گرم
- کره نرم شده : ½ پیمانه
- آب لیمو ترش : 2 قاشق غذاخوری
- سس ورستر شایر : ½ قاشق چای خوری
- نمک : ½ قاشق چای خوری
- پودر فلفل سفید : ¼ قاشق چای خوری
- سس تند (مانند سس تاباسکو) : 5 قطره
برای چدار و کرنبری
پنیر چدار :250 گرم
زغال اخته یا آلبالو خشک : ¾ پیمانه
چاتنی آماده : 2 قاشق غذاخوری
برای پنیر بلوچیز (راکفورت) و گردو
- پنیر بلوچیز : 180 گرم
- گردو : 1 پیمانه
- موسیر : 1 عدد
برای پنیر بز و پیازچه
- پنیر بز : 250 گرم
- جعفری تازه : ⅓ پیمانه
- پیازچه : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنیر توپی با سه طعم
پنیر خامه ای ، کره نرم شده ، سس ورسترشایر و سس تند را با نمک و فلفل سفید و آب لیمو مخلوط کنید و با همزن برقی کاملا هم بزنید تا یکدست شوند.
سپس مخلوط آماده شده را به 3 قسمت تقسیم کنید.
ابتدا برای گلوله اول ،زغال اخته ها را ریز خرد کنید و پنیر چدار را رنده کنید و با سس چاتنی و یک قسمت از مواد مخلوط شده ترکیب نمایید.سپس آن را گلوله کنید و در زغال اخته بغلطانیدو با کراکر سرو کنید.
برای گلوله بعدی ، موسیر را چرخ کنید و با پنیر بلوچیز و یک قسمت از مخلوط ترکیب شده مخلوط کنید.بعد به شکل گلوله در بیاورید و گلوله پنیری را در گردوی خرد شده بغلطانید و با چیپس سبزیجات سرو کنید.
برای سومین پنیر توپی هم پنیر بز را با پیازچه های ریز خرد شده و آخرین قسمت از مواد مخلوط شده ترکیب کنید و گلوله درست شده را در جعفری خرد شده بغلطانید و با خیار حلقه ای شده سرو کنید.
نکته
اگر بلافاصله از گلوله های پنیری استفاده نکردید میتوانید آنها را تا 3 روز در یخچال و تا یک ماه در فریزر نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد پنیر توپی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
پنیر توپی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .