کاهش ریسک سکته با مصرف سبزیجات
همه ما می دانیم تغذیه نقش موثری در پیشگیری از انواع سکته ها دارد . یکی از مواد غذایی که پزشکان تاکید ویژهای در استفاده از آن برای پیشگیری از سکته مغزی و قلبی دارند سبزیجات است. در این مطلب درباره پیشگیری از سکته مغزی و قلبی با مصرف سبزیجات بیشتر توضیح می دهیم پس با ما همراه شوید.
مصرف سبزیجات از بروز سکته جلوگیری می کند
مطالعه جدید نشان می دهد مصرف سبزیجات برگدار سبز راه جدیدی برای کاهش استرس و کاهش ریسک تجربه سکته است.طبق یافته های جدید افرادی که سبزیجات برگدار سبز بیشتری می خورند 64 درصد کمتر در معرض بروز سکته مغزی قرار دارند.
محققان در این تحقیق 682 بیمار با میانگین سنی 53.7 سال که خونریزی مغزی را تجربه کرده بودند بررسی کردند. سکته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، 32.2 درصد تمام سکته ها را در این مطالعه شامل می شد.
93.9 درصد سکته های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیکه 7.2 درصد این نوع سکته ناشی از ناهنجاری های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار کمی ناشی از سایر مشکلات پزشکی یا مصرف داروست.
مصرف سبزیجات برگ سبز ریسک سکته را کاهش می دهد
محققان عنوان می کنند افرادی که سبزیجات پربرگ سبز نظیر اسفناج، کاهو و کلم مصرف می کنند کمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت.همچنین محققان اذعان می کنند ریسک بروز سکته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل کار 2.22 برابر، در افراد دارای میزان کلسترول غیرعادی 1.69 برابر و در افراد سیگاری 10.01 برابر بیشتر است.
پیشگیری از سکته مغزی با سبک زندگی سالم
افرادی که سکته مغزی یا TIA (حمله ایسکمیک گذرا) داشته اند بایستی در مسیر پیشگیری از وقوع دوباره سکته گام بردارند:
* ترک سیگار
* فعالیت بدنی و حفظ وزن سالم
* اجتناب از الکل و محدودیت دریافت نمک
* دریافت یک رژیم غذایی سالم تر همراه با ماهی، غلات کامل و سبزیجات بیشتر.