وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

چرا خوردن برف مضر است؟!

چرا خوردن برف مضر است؟!

اگر شما نیز جزو کسانی هستید که خوردن برف برایتان لذت بخش است و ضرر و زیان خوردن برف را برای سلامتی نمی دانید این بخش از پلاس وی را مطالعه بفرمایید.

دلایل و علل مضر بودن خوردن برف

در زمان های قدیم خوردن برف به یک سنت تبدیل شده بود، اما باید توجه کنیم که در آن دوران هوا به این شدت آلوده نبود و بارش چندین باره برف در طول سال باعث می شد که میزان آلودگی هوا به شدت کاهش پیدا کند اما امروزه با افزایش آلودگی هوا خوردن برف برای سلامتی همه افراد خطرناک است. ما در این مطلب می خواهیم در باره ضرر و زیان های خوردن برف صحبت کنیم پس با ما همراه شوید.

آیا خوردن برف بی خطر است

یک متخصص تغذیه و رژیم درمان در خصوص مصرف و خوردن برف اظهار داشت:در حال حاضر به دلیل آلودگی هوا و وجود ذرات معلق در آن، پس از بارش برف، این ذرات بر روی زمین تجمع پیدا می کنند که خوردن برف از لحاظ بهداشتی جایز نیست.

وی گفت:به دلیل اینکه در حال حاضر شرایط جوی به گونه ای است که کمتر شاهد بارش برف هستیم، خوردن برف می تواند عناصر موجود در هوا را وارد دستگاه گوارش کند که این موضوع باعث بروز بیماری های گوارشی و سایر بیماری ها خواهد شد.

او توضیح داد:در زمان های قدیم خوردن برف به یک سنت تبدیل شده بود، اما باید توجه کنیم که در آن دوران هوا به این شدت آلوده نبود و بارش چندین باره برف در طول سال باعث می شد که میزان آلودگی هوا به شدت کاهش پیدا کند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد:بیماری های ناشی از خوردن برف را نمی توان تشخیص داد، به دلیل اینکه آلودگی های ناشی از ذرات معلق موجود در هوا و همچنین عناصر فلزی که با بارش برف بر روی زمین می نشینند، می توانند در افرادی که بیمار هستند، بیماری آنها را تشدید کند.

خوردن برف

آشنایی با باید و نبایدهای خوردن برف 

وی در پایان گفت:ذرات معلق موجود در برف دارای سرب است که می تواند در درازمدت بیماری های عفونی و گوارشی برای افراد ایجاد کند.

تحقیقات محققان درباره خوردن برف

آن نولین استاد کالج علوم اقیانوس شناسی، اتمسفریک و زمین دانشگاه ارگان می گوید:معمولا زمانی که برف می بارد مردم علاقه دارند که کمی از آن بخورند اما در این میان نکاتی وجود دارد که باید به آن توجه کرد. وی که به بررسی یخ و برف در سیستم های آب و هوایی می پردازد معتقد است، بیش تر برفی که می بارد آن قدر تمیز است که بتوان آن را مانند آب نوشیدنی استفاده کرد. این محقق ادامه می دهد:دانه های برف در مسیر ابرها تا زمین مسیر طولانی را طی می کنند. مولکول های آب سرد به ذرات معلق گرد و غبار موجود در هوا یا گرده های شناور چسبیده و در نهایت کریستال های یخی را تشکیل می دهند. به عقیده نولین، این ذرات همان ذراتی هستند که معمولا همراه با هوای تنفسی وارد شش هایمان می شود. از آن گذشته دانه های برف در مقایسه با قطرات باران دیرتر ذرات آلاینده موجود در هوا را به خود جذب کرده و به تبع آن دیرتر آلوده می شوند. از نظر علمی خوردن دانه های برف به محض این که روی زمین می نشینند مشکلی ندارد اما به تدریج و طی فرآیندی موسوم به "رسوب خشک" ذرات گرد و غبار به آن ها چسبیده و به تدریج تیره می شوند. به گفته این محقق در این مرحله معمولا برف موجود بر روی زمین تا حد محسوسی به رنگ صورتی کمرنگ در می آید که ناشی از وجود ذرات ریز جلبکی است که خوردن آن در این وضعیت مشکلاتی را برای سیستم هاضمه ایجاد می کند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع