وی فور یو
7 ماه پیش / خواندن دقیقه

چرا سن که بالا بره، ازدواج سخت میشه؟

چرا سن که بالا بره، ازدواج سخت میشه؟

احتمالا شماهم در اطرافتان انسان هایی وجود دارند که با بالاتر رفتن سنشان ازدواج برایشان سخت تر شده است دلیل این موضوع را در مطلب زیر برایتان توضیح داده ایم.

دلیل سخت گیری در ازدواج با افزایش سن

کم شدن میل به ازدواج در افرادی که از سن طلایی ازدواج عبور میکنند، امری طبیعی است ولی چرایی آن پاسخ مشخص و یکسانی ندارد و هر کدام از این افراد بنا به دلایل و منطق خاص خود، پایان دادن به دوران مجردی را به تعویق می اندازند. نتایج بررسی ها در این زمینه، یک فاکتور مهم و یکسان عنوان میکند که در ادامه این بخش از پلاس وی به آن اشاره میکنیم.

تحقیقاتی انجام شده توسط دانشمندان آلمانی نشان داد که افراد در گروه سنی بالاتر به طور کلی کمتر به شور و هیجان عاطفی دچار هستند. این شور عاطفی شامل احساسات مثبت ناشی از رویدادهای کوتاه مدت و فرارویدادهای زودگذر نیز می‌شود و این مورد احتمالاً به دلیل این پدیده است که با پیشرفت سن، افراد کمتر در معرض شیفتگی‌های آنی و گذرا قرار می‌گیرند.

ازدواج

دلیل کاهش شیفتگی با بالا رفتن سن

به نظر می‌رسد سختگیری در ازدواج با بالا رفتن سن، یکی از دلایل کاهش تجربه شیفتگی‌های آنی و زودگذر باشد. با گذشت زمان و به دست آوردن تجربیات و روابط عاطفی، ما تصور شفاف‌تری از ارزش‌ها و مواردی که برای ما در یک رابطه عاطفی مهم هستند، پیدا می‌کنیم و همین اجازه انتخاب های عجولانه و احساسی را نمیدهد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند که زنان در سنین بالاتر، به ویژه در رده سنی 35 تا 50 سال، در انتخاب همسر سختگیرانه‌تر عمل می‌کنند. این مطالعات نشان می‌دهند که با گذشت سن، افراد به دنبال شریکانی می‌گردند که با ارزش‌ها و نیازهایشان هماهنگی بیشتری داشته باشند.

بطور موجز و واضح، با بالا رفتن سن، تجربه شیفتگی‌های آنی و زودگذر ممکن است کاهش یابد، اما ظرفیت برای تجربه عشق پرشور همچنان باقی می‌ماند. این تغییرات ممکن است به دلیل پخته شدن شناخت ما از خود و تمایل به یافتن شریک عاطفی مناسب‌تر باشد.

این تغییرات در درک و نگاه ما نسبت به خود، یک امر مثبت است چراکه نشان می‌دهد با گذشت زمان، بهتر می‌فهمیم چه چیزی برایمان مهم است و به دنبال همسری هستیم که واقعاً با زندگیمان سازگار باشد بشرط آنکه اجازه ندهیم بیش از حد معقول و منطقی دیر شود.

فوران عشق حتی بعد از 50 سالگی

علی رغم آنچه گفته شد، جنبه دیگر این تحقیقات نشان میدهد که بخش‌هایی از مغز که وظیفه تجربه احساسات عاشقانه شدید را دارند، در برخی افراد بالای 50 سال همچنان به همان اندازه فعال هستند که در جوانان 20 و چند ساله مشاهده می‌شود. این مطالعات نشان می‌دهند که عشق و تجربه پیوند عاشقانه یک نیاز اساسی است که با پیشرفت سن کم نمی‌شود بلکه دچار تغییرات وابسته به شرایط می شود.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع