وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

چهارمین سالگرد درگذشت عسل بدیعی

چهارمین سالگرد درگذشت عسل بدیعی

عسل بدیعی بازیگر کشورمان سال 1392 در 35 سالگی به علت مسمومیت دارویی درگذشت, 12 فروردین سالروز درگذشت این هنرمند است.

10 سال سینما با عسل بدیعی

عسل بدیعی بازیگر سینمای ایران که به دلیل مسمومیت دارویی در بیمارستان لقمان تهران بستری بود، 12 فروردین 1392 دار فانی را وداع گفت.

دوازدهم فروردین ماه با سالروز درگذشت عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون ایران مصادف است.

 
عسل بدیعی در سال 1356 در تهران دیده به جهان گشود. وی در رشته علوم تغذیه تحصیل کرد و از سال 1376 با بازی در فیلم سینمایی «بودن یا نبودن» ساخته کیانوش عیاری به شهرت رسید.
 
عسل بدیعی

سالروز درگذشت عسل بدیعی

 
وی در اولین فیلم خود با نام بودن یا نبودن در نقش دختری را ایفا می کرد که با کمک قلبی که از یک پسر جوان دچار مرگ مغزی به او پیوند زده می شود از مرگ نجات می یابد. حضور موفقش در این فیلم به حدی تأثیرگذار بود که تمامی اهالی سینما معتقد بودند که یک ستاره جدید در سینما ظهور کرده است.
 
فیلم بعدی اش، دست های آلوده به کارگردانی سیروس الوند بود که در آن، در کنار ستاره های مشهور سینمای ایران یعنی هدیه تهرانی، امین حیایی و ابوالفضل پورعرب ایفای نقش می کرد. همچنین وی در یکی از آخرین کارهای خود در تله فیلمی با نام به «سلامت بانو» در نقش زنی به ایفای نقش پرداخت که دچار بیماری غیرقابل درمانی شده و تنها سه هفته بیشتر از عمرش باقی نمانده است.
 
عسل بدیعی

عسل بدیعی بازیگر فیلم دست های آلوده

 
 
بدیعی در سال 1378 برای بازی در فیلم "دست های آلوده" کاندید دریافت بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد.

وی 11 فروردین سال 1392 به علت مسمومیت دارویی در بیمارستان لقمان تهران بستری شد و روز بعد در نهایت به دلیل ایست قلبی و مشکلات تنفسی درگذشت.
 
همچنین اعلام شد طبق موافقت خانواده وی و هم چنین میل باطنی وی و در خواستش برای اهدای اعضایش همهٔ اعضای داخلی از جمله کلیه، کبد، قلب و ریهٔ وی اهدا خواهد شد.
 
عسل بدیعی

سنگ قبر عسل بدیعی


از جمله آثار او در سینما طی ده سال دوران بازیگری اش می توان به بودن یا نبودن (کیانوش عیاری)، دست های آلوده (سیروس الوند)، هفت پرده (فرزاد مؤتمن)، از صمیم قلب (بهرام کاظمی)، شمعی در باد (پوران درخشنده)، پروانه ای در مه (محمدجواد کاسه ساز)، سربلند (سعید تهرانی)، هم خانه (مهرداد فرید) و شیرین به کارگردانی عباس کیارستمی اشاره کرد.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع