وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

چگونه پسرم را تربیت کنم تا یک مرد بار بیاید؟

چگونه پسرم را تربیت کنم تا یک مرد بار بیاید؟

والدینی که قصد دارند فرزند پسرشان را طوری تربیت کنند که در آینده تمام ویژگی های یک مرد واقعی را داشته باشد به این نکات توجه کنند.

چگونه پسرم را تربیت کنم تا یک مرد بار بیاید؟

لحظه ای که به چشمان فرزند پسر تازه متولد شده خود نگاه می ‎کنید، می ‎دانید هر ایده ای که برای آینده فرزند خود دارید، به آنچه که از آن لحظه به بعد انجام می ‎دهید بستگی خواهد داشت.

به احتمال زیاد شما دائما به این مسئله فکر می ‎کنید که آیا می ‎توانید به او کمک کنید تا به یک مرد دلسوز، با اعتماد به نفس و مسئول تبدیل شود؟ در این قسمت از رازهای موفقیت در تربیت فرزند در بخش خانواده پلاس پلاس وی به توصیه هایی برای تبدیل کردن پسر کوچکتان به یک مرد واقعی خواهیم پرداخت.

تربیت فرزندان

1. به او در مدیریت احساساتش کمک کنید

قوی، خاموش و سرسخت بودن یک مرد ممکن است در یک فیلم جذاب باشد اما در زندگی واقعی اینگونه نیست. افراد خوب و سالم کسانی هستند که می ‎دانند چگونه با احساسات خود کنار بیایند.

رواشناسان معتقدند که بسیاری از ویژگی هایی که ما برای یک مرد قوی در نظر داریم، ویژگی هایی سرکوب گرانه هستند، برای مثال وقتی پسرتان ناراحت است و به او می‎گویید که نباید ناراحت باشی، با این کار به او یاد خواهید داد که احساسات خود را پنهان کند و روانشناسان همچنین معتقدند که والدین به احساسات و عواطف دختران خود بیشتر از پسران اهمیت می ‎دهند و در شرایط سخت و ناراحتی دختران، آزادی عمل بیشتری برای بروز احساسات خود در مقایسه با پسران دارند و در چنین شرایطی پسران از احساسات منفی خود احساس شرمندگی می ‎کنند و تبدیل به مردی می ‎شوند که نمی ‎توانند به خوبی با دیگران ارتباط برقرار کنند.

نحوه تربیت فرزند

آنچه شما می ‎توانید انجام دهید:

او را ترغیب به بیان احساساتش کنید:

برای مثال اگر فرزندتان هنگام برگشتن از مدرسه ناراحت است، از او بپرسید که انگار ناراحت به نظر میایی؟ من در کنار توام تا در مشکلاتت به تو کمک کنم، در این شرایط او ممکن است بگوید که مدرسه برایش خسته کنند است و در ادامه او را همراهی کنید و بگویید که بله مدرسه گاهی اوقات خسته کننده است و به این ترتیب او خواهد فهمید که در شرایط سخت و ناراحت کننده شما در کنار او هستید و او را تنها نخواهید گذاشت.

به او در پیدا کردن راه حل مناسب کمک کنید:

روانشناسان معتقدند که پسران ترجیح می ‎دهند به جای پرداختن به احساسات روی مسئله مورد نظر تمرکز کنند و در این شرایط وظیفه والدین این است که به فرزند خود آموزش دهند که احساسات منفی، غم، عصبانیت و یا ترس همیشگی نیستند و مشکلات به زودی برطرف خواهند شد.

تربیت فرزند پسر

2. آموزش همدلی

توانایی درک احساسات دیگران به پسران کمک می ‎کند تا دوست بهتری برای دوستان خود باشند و در آینده به همسر و پدر خوبی برای همسر و فرزندان خود تبدیل شوند.

روانشناسان معتقدند که همدلی یک مهارت اجتماعی ارزشمند است و به شما کمک می‎ کند تا احساسات دیگران را درک کنید و از انجام کارهای آزار دهنده در برخورد با آن ها خودداری کنید و این یکی از بهترین مهارت های اخلاقی است که می ‎توانید به فرزند خود آموزش دهید.

مطالعات نشان می ‎دهند که کودکان امروز، 40% از همدلی کمتری نسبت به کودکان 20 سال پیش بر خوردارند و دلایل احتمالی این امر پرداختن کودکان به بازی های ویدئویی خشونت آمیز و وقت گذرانی در شبکه های اجتماعی است.

آنچه شما می ‎توانید انجام دهید:

فرزند خود را به انجام کارهایی که از آن لذت می ‎برد تشویق کنید، برای مثال اگر او علاقه مند به ورزش فوتبال است، او را در انجام این ورزش تشویق و حمایت کنید که با این کار شما به فرزند خود می ‎آموزید احساسات دیگران را در نظر بگیرد و خود را به جای آن ها قرار دهد و به این ترتیب، او به شخصی تبدیل می ‎شود که می ‎تواند موقعیت های عاطفی مختلف را به خوبی اداره کند.

او را تشویق به خواندن رمان کنید:

مطالعات نشان می‎ دهند افرادی که مطالعات بیشتری در زمینه رمان دارند، از همدلی بالاتری نسبت به دیگران برخوردارند و تصور محققان بر این است که افرادی که رمان می ‎خوانند از قسمت هایی از مغز خود برای درک احساسات شخصیت های مختلف داستان بهره می ‎برند و به این ترتیب از توانایی بالاتری برای درک احساسات اطرافیان خود برخوردار خواهند بود.

تشویق به خواندن رمان

3. تقویت عزت نفس

کافی است نگاهی به مردانی بیندازید که بسیار مورد تحسین عموم قرار می ‎گیرند، به راحتی دریافت خواهید کرد که خصوصیت مشترک بین این افراد تنها یک چیز است:عزت نفس.

عزت نفس به معنای داشتن اطمینان به توانایی ها و شایستگی های وجودی خود است و این همان چیزی است که هر پدر و مادری برای فرزند خود می ‎خواهند.

آنچه شما می ‎توانید انجام دهید:

از ستایش دروغین فرزند خود بپرهیزید:

گفتن این جمله که تو باهوش ترین پسر دنیایی و یا تو بهترین بازیکن تیم بسکتبال هستی اشتباه است. روانشناسان معتقدند که والدین باید تلاش های فرزند خود را تحسین کنند، نه استعداد های او را و مطالعات نشان داده اند زمانی که نوجوانان برای انجام وظایف و مسئولیت های خود تلاش می ‎کنند، احساس داشتن توانایی مقابله با چالش های به وجود آمده بر سر راه اهداف خود را خواهند داشت.

به او برچسب نزنید:

هرگز نگویید که تو یک پسر هستی و یک پسر باید اینگونه رفتار کند. اینگونه جملات باعث ایجاد این تصور در کودکتان می ‎شود که او توانایی کنترل اعمال خود را ندارد.

روانشناسان معتقدند پیام هایی که کودکان از والدین خود دریافت می ‎کنند نقش مهمی در تکامل عزت نفس فرزندشان خواهد داشت و کودکان جملاتی که از والدین خود می ‎شنوند را باور می ‎کنند و این امر باعث از بین رفتن عزت نفس در آن ها می ‎شود.

نحوه تربیت فرزند پسر

4. احترام گذاشتن به دیگران

پسری که با گوش دادن به سخنان افراد بزرگتر از خود، پیروی از قوانین و تعامل های دلسوزلنه بزرگ می ‎شود، احترام گذاشتن به دیگران را می ‎آموزد و اینگونه آموزش ها وظیفه والدین است.

آنچه شما می ‎توانید انجام دهید:

قوانینی تنظیم کرده و آن ها را اجرا کنید:

اگر فرزندتان قانونی را نقض کرد عواقب آن را به او گوش زد کنید و با او یاد دهید که در صورت ارتکاب به اعمال اشتباه باید عواقب آن را بپذیرد که در غیر اینصورت فرزندتان ممکن است به شخصی بی تحرک، فاسد و مشکل ساز تبدیل شود.

چنانچه در پلاس وی اشاره کرده ایم زمانی که فرزندتان با شخصی بزرگتر از خود مانند معلم، مربی و یا شخصی دیگر به مشکل خورد، ابتدا به دنبال شنیدن صحبت های هر دو طرف باشید و سپس از فرزند خود بخواهید که در صورت تکرار این اتفاق به شما اطلاع دهد و از بی احترامی کردن به آن شخص خودداری کند و به این ترتیب شما علاوه بر تاکید بر احترام به دیگران، مهارت حل مسئله فرزند خود را نیز تقویت خواهید کرد.

آموزش احترام به کودک

5. ابراز احساسات

پسر ها معمولا در دوران کودکی خود عاشق آغوش و بوسه های مادرانشان هستند اما هرچه بزرگ تر می ‎شوند علاقه کمتری به ابراز احساسات با مادران خود دارند و روانشناسان این امر را طبیعی می ‎دانند و می‎ گویند:پسران در سنین نوجوانی علاقه مند به ایجاد استقلال برای خود هستند و به همین دلیل از مادران خود اندکی فاصله می‎ گیرند و بنابراین بهتر است والدین راه های مناسب برای ابراز احساسات خود به فرزندانشان را بیابند و به کار گیرند.

آنچه شما می ‎توانید انجام دهید:

برای ابراز احساسات خود به فرزندتان زمانی مناسبی را انتخاب کنید، برای مثال قبل از رفتن فرزندتان به رخت خواب زمان مناسبی برای به آغوش کشیدن و بوسیدن او است.

پسرها حتی اگر چیزی خلاف این را نشان دهند، باز هم محتاج محبت مادر خود هستند و از این موضوع لذت می‎ برند و این تصور که تنها دختران محتاج ابراز محبت والدین خود هستند تصوری بسیار غلط است اما این محبت نباید در ملاء عام ابراز شود زیرا ممکن است باعث خجالت فرزندتان شود.

ابراز احساسات کودک

6. مسئولیت پذیری

سپردن مسئولیت های مناسب سن کودک مانند کمک کردن در چیدن میز صبحانه، بستن بند کفش و سایر مسئولیت هایی از این دست ، باعث تقویت حس مسئولیت پذیری درکودک می ‎شود.

7. تامین محیطی مناسب برای فعالیت های جسمانی کودک

پسر ها معمولا از انرژی جسمانی بیشتری به نسبت دختر ها برخوردارند و تمایل زیادی به دویدن و جنب و جوش کردن دارند. والدین نباید جلوی این گونه فعالیت های فرزند خود را بگیرند و باید به فکر تامین محیطی مناسب برای این گونه فعالیت های فرزند خود باشند و همچنین بهتر است به فرزندان خود گوش زد کنند که در مکان هایی مانند کلاس درس نباید شیطنت کنند و باید آرام باشند.

فعالیت جسمانی کودک

8. به او فرصت دهید تا مهارت های اجتماعی اش را تقویت کند

اکثر پسران به راحتی دختران با هم نوعان خود ارتباط برقرار نمی‎ کنند. پسران بیشتر به دنبال رهبری کردن و اینگونه فعالیت ها هستند و به فرزندتان در ارتباط برقرار کردن با کودکان هم سن و سال خود کمک کنید و به او یاد دهید تا اسباب بازی های خود را با سایر کودکان به اشتراک بگذارد و او را ترغیب به بازی کردن با دیگران کنید.

9. موسیقی را بخشی از زندگی او قرار دهید

تمرین یک ساز می ‎تواند حس ارزشمندی از کسب دستاورد را به فرزند شما منتقل کند و مطالعات نشان داده اند که آموزش های موسیقی باعث تقویت مهارت تفکر کودکان خردسال و بهبود حافظه آن ها می ‎شود.

اگر فعالیت های گروهی بیشتر مورد علاقه فرزندتان است، شرکت در گروه های موسیقی ، فعالیتی سرگرم کننده برای فرزندتان خواهد بود و همچنین بهتر است در صورت تمایل کودکتان او را به کنسرت و یا تئاتر های موزیکال ببرید.

موسیقی برای فرزندان

10. علایق او را تشویق کنید

اگر پسرتان به فعالیت هایی که پسرانه نیستند علاقه مند است، با تشویق فرزندتان به انجام آن فعالیت ها، با هرگونه اذیت و آزار اطرافیان به دلیل متفاوت بودن پسرتان با دیگران مقابله کنید و به او اعتماد به نفس دهید.

11. توجه بیشتر به مدرسه پسرتان

مرتبا با معلم پسر خود صحبت کنید تا از نقاط ضعف و قوت او در کلاس درس مطلع شوید . به این ترتیب می‎ توانید بر روی این نقاط ضعف او تمرکز کرده و در صدد برطرف کردن آن ها در خانه باشید.

12. اگر او به اندازه کافی مردانه عمل نمی‎ کند نگران نباشید

برای مثال اگر پسرتان از محبت بالایی نسبت به اطرافیان برخوردار است و علاقه زیادی به محبت کردن و نوازش دارد، این ویژگی باعث تقویت مهارت هایی می‎شود که در بزرگسالی برای او بسیار مفید خواهند بود پس هرگز نگران نباشید.

اصول تربیت فرزند پسر

برخی اقدامات پدرانه برای تربیت فرزند پسر

وقتی صحبت از بزرگ کردن پسران می‎شود، پدران از مزیت بالاتری به نسبت مادران برخوردار هستند و روانشناسان می‎گویند:یقینا یک مادر می ‎تواند به پسرش کمک کند تا مرد خوبی شود اما یک پدر می ‎تواند معنای یک مرد خوب را به فرزند خود نشان دهد که در این قسمت به توضیح 3 مورد مهم که پدران باید برای تربیت بهتر فرزند خود انجام دهند خواهیم پرداخت.

بودن در کنار آن ها:

این موضوع بسیار ساده به نظر می ‎رسد اما داشتن پدری که زمان زیادی را با فرزند خود سپری می ‎کند این پیام را به پسر خود ابلاغ می ‎کند:که پدر من، من را دوست دارد و از بودن در کنار من لذت می ‎برد و هر زمان که بخواهم در دسترس من است و این امر باعث ایجاد احساس امنیت در کودک می ‎شود.

پدر و پسر

خوب رفتار کردن با خانم ها:

یکی از راه هایی که یک پسر ارتباط برقرار کردن و داشتن رفتار صحیح در برخورد با خانم ها را می ‎آموزد، تماشای رفتار پدرش با خانوم ها است و بنابراین بسیار مهم است زمانی که یک پدر با خانم ها و به ویژه همسرش ارتباط برقرار می ‎کند، در صورت لزوم عذرخواهی کند و با آن ها با احترام صحبت کند؛ به خصوص هنگام بروز اختلافات.

بازی های جسمانی:

بررسی ها نشان می ‎دهند که انجام بازی های مهیج جسمانی مانند کشتی توسط پدران و پسرانشان باعث می ‎شود که پسران یاد بگیرند چگونه انگیزه های جسمی و احساسی خود را کنترل کنند و علاوه بر این تماس جسمی پدران و پسران باعث ایجاد احساس فوق العاده ای در پسر ها می ‎شود.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع