وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

چیکن راتاتویی | طرز تهیه “چیکن راتاتویی”

چیکن راتاتویی | طرز تهیه “چیکن راتاتویی”

راتاتویی همان غذای ساده، اما معروفی است که به لطف کارتونی به همین نام، در ایران معروف شد که در این بخش دستور تهیه “چیکن راتاتویی” را برای شما در نظر گرفته ایم.

 مواد لازم برای چیکن راتاتویی

  •   سینه مرغ بدون استخوان :یک عدد، حبه ای
  •  بادمجان کوچک :3 عدد، حلقه حلقه
  •  کدوی متوسط:یک عدد، حلقه حلقه
  •  فلفل دلمه ای قرمز:یک عدد، خرد کرده
  •  قارچ:100 گرم، ورقه ورقه
  •  سیر: دو حبه، رنده شده
  •   گوجه فرنگی متوسط :2 عدد، خرد کرده
  •   روغن مایع :6 قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل :به میزان لازم
چیکن راتاتویی

طرز تهیه چیکن راتاتویی

ابتدا مرغ را به شکل حبه ای خرد کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید ، سپس با مقداری روغن سرخ نمایید.

در این فاصله، بادمجان ، کدو ، فلفل دلمه قرمز ، قارچ ، گوجه فرنگی و سیر را خرد کرده و کنار بگذارید.

مرغ ها را از تابه خارج کرده و سبزیجات را در همان تابه بریزید و کمی روغن افزوده و سرخ کنید.

بعد از اینکه سبزیجات کمی نرم شد ، مرغ ها را به تابه سبزیجات افزوده و با نصف پیمانه آب برای نیم ساعت بپزید.

بعد از اینکه خوراک پخت و کمی غلیظ شد ، نمک و فلفل را افزوده و از روی حرارت بردارید.

چیکن راتاتویی

نکات تکمیلی در مورد چیکن راتاتویی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
چیکن راتاتویی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع