مواد لازم برای چیکن راتاتویی
- سینه مرغ بدون استخوان :یک عدد، حبه ای
- بادمجان کوچک :3 عدد، حلقه حلقه
- کدوی متوسط:یک عدد، حلقه حلقه
- فلفل دلمه ای قرمز:یک عدد، خرد کرده
- قارچ:100 گرم، ورقه ورقه
- سیر: دو حبه، رنده شده
- گوجه فرنگی متوسط :2 عدد، خرد کرده
- روغن مایع :6 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه چیکن راتاتویی
ابتدا مرغ را به شکل حبه ای خرد کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید ، سپس با مقداری روغن سرخ نمایید.
در این فاصله، بادمجان ، کدو ، فلفل دلمه قرمز ، قارچ ، گوجه فرنگی و سیر را خرد کرده و کنار بگذارید.
مرغ ها را از تابه خارج کرده و سبزیجات را در همان تابه بریزید و کمی روغن افزوده و سرخ کنید.
بعد از اینکه سبزیجات کمی نرم شد ، مرغ ها را به تابه سبزیجات افزوده و با نصف پیمانه آب برای نیم ساعت بپزید.
بعد از اینکه خوراک پخت و کمی غلیظ شد ، نمک و فلفل را افزوده و از روی حرارت بردارید.
نکات تکمیلی در مورد چیکن راتاتویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
چیکن راتاتویی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .