مواد لازم برای کباب قشقایی:
- گوشت گوسفند :یک کیلو
- نان لواش : دو تا سه عدد پیاز
- پیاز چهار قاچ :یک عدد
- روغن، نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه کباب قشقایی :
ابتدا گوشت را با یک عدد پیاز و 5-6 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید . کف روی آب در حال جوشیدن گوشت را بگیرید.
مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید .در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود ولی له نشود.
آب گوشت باید کاملا جذب گوشت شود واگر اینطور نبود در قابلمه را بردارید و حرارت را کمی بالا ببرید تا آب گوشت تبخیر شود.
تابه ی بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه یک پیمانه روغن داخلش بریزید و نان لواشی که تمام کف تابه را بپوشاند در تابه قرار دهید تا سرخ شود.
سعی کنید نان را خشک نکنید. بعد با کفگیر نان را از داخل تابه بردارید و در ظرفی قرار دهید. سپس گوشت پخته شده را در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.
وقتی تمام اطراف گوشت سرخ شد آن را با کفگیر از روغن بیرون بیاورید و روی نان سرخ شده بگذارید . کباب و نان را داغ با برنج و یا نان سروکنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب قشقایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 20دقیقه میباشد .
کباب قشقایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .