مواد لازم برای کمپوت زردآلو
برای اینکه بتوانید به خوبی کمپوت زردآلو را تهیه کنید ، باید زردآلو ها را به خوبی پاک کنید و همانند طرز تهیه مربای زردآلو ، آن ها را مدت زمانی در آب نگه دارید.
- زرد آلو :1 کیلو
- شکر :300 گرم
- آب :6 فنجان
روش تهیه کمپوت زردآلو
ابتدا زرد آلوها را بشویید و بعد از وسط نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید.
آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل شود.
بعد از حل شدن شکر آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید.
دوباره روی حرارت قرار دهید و زرد آلوها را به آن اضافه کنید و بدون اینکه در ظرف را ببندید صبر کنید تا کمی جوش بخورد و زردآلوها پخته شوند و له نشوند.
بعد از قوام شکر کمپوت را از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا خنک شود.
نکات تکمیلی در مورد کمپوت زردآلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کمپوت زردآلو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .