ویژگی کودکانی که هفت ماهه به دنیا می آیند
تولد نوزادان زود تر از موعد طبیعی یکی از مهم ترین دغدغه ها و نگرانی های زوج ها به ویژه مادران جوانی است که در انتظار تولد فرزندشان به سر می برند.
طبق مطالعه اخیر محققان، می توان با انجام تست کشمش، از موفقیت تحصیلی کودک در سن 8 سالگی آگاه شد.
کودکان شش ماهه چه میزان صبر و طاقت دارند آن ها نسبت به دیگر همسالان خود چه تفاوتی در میزان صبر و طاقت دارند و آیا به دنیا آمدن زودتر از موعد می تواند روی حوصله افراد تاثیر بگذارد یا خیر؟
صبر و طاقت کودکانی که زودتر از موعد بدنیا می آیند
طبق مطالعه اخیر محققان، با انجام تست کشمش، مشخص شد
کودکانی که هفت ماهه به دنیا آمدند، عجول تر و دارای مهارت های تمرکزی پایین تر هستند.
تست کشمش بر روی کودکان
محققان دانشگاه وارویک انگلستان تستی را طراحی کرده اند که مبتنی بر مدت صبر و انتظار کودک 20 ماهه در برداشتن کشمش از ظرف مقابلش است.
«دیتر وولک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید:«انجام بازی ساده و پنج دقیقه ایی کشمش می تواند شیوه جدید امیدبخشی برای پیش بینی میزان توجه و کنترل در کودک باشد.»
در این مطالعه، محققان داده های مربوط به بیش از 500 کودک به دنیا آمده بعد از گذشت 25 تا 41 هفته از بارداری را جمع آوری و آنالیز کردند و در زمان 20 ماهگی آنها، میزان خودکنترلی آنها را ارزیابی نمودند. نتایج مطالعات نوزادان به دنیا آمده قبل از پایان دوران بارداری با نوزدانی که 39 تا 41 هفته بارداری را به طور کامل سپری کرده بودند، مقایسه شد.
در سن 20 ماهگی ظرف کشمش در مقابل کودک گذاشته شد. بعد از سه بار آموزش، از کودک خواسته شد تا منتظر بماند و هر وقت که گفته شد (بعد از 60 ثانیه) کشمش را از ظرف برداشته و بخورد.
در طول این مطالعه مشخص شد کودکانی که بسیار زودتر از موعد مقرر به دنیا آمده بودند، زودتر از زمان تعیین شده کشمش برداشته و می خوردند. در ادامه پیگیری ها مشخص شد کودکانی که در دوران کودکی نتوانستند مانع از رفتار عجولانه خود در برداشتن کشمش شوند، هفت سال بعد در دوران تحصیل هم نسبت به همسن و سالان خود عملکرد خوبی نداشتند.
در حدود سن 8 سالگی، این کودکان توسط تیمی از روانشناسان و پزشکان با استفاده از سه رتبه بندی رفتاری متفاوت توجه از سوی مادران، روانشناسان و کل تیم تحقیق ارزیابی شدند. موفقیت های علمی آنها در دروسی مانند ریاضی، روخوانی و نگارش از طریق تست های استاندارد ارزشیابی شد.
یافته ها نشان داد هر چقدر فرد زودتر از موعد مقرر بدنیا آمده باشد، قدرت کنترل بازدارندگی اش کمتر است. در نتیجه این دسته از کودکان دارای مهارت های تمرکزی پایین تر و موفقیت های علمی ضعیف در سن 8 سالگی بودند.