مواد لازم برای کوکو سبزی با زرشک
- سبزی کوکویی :(تره، گشنیز جعفری و شوید) 500 گرم
- تخم مرغ :دو تا سه عدد
- زرشک :یک قاشق غذا خوری
- گردو :خرد شده 2 قاشق غذا خوری
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- سایر سبزیجات معطر محلی :به دلخواه
کوکو سبزی با زرشک فوق العاده خوشمزه
دستور تهیه کوکو سبزی:
سبزیجات مورد نظر کوکو را پاک کنید و بعد بشویید.آنها را در صافی قرار دهید و یا روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
وقتی آب سبزی ها گرفته شد، آن ها را ریز خرد کنید و بعد به همراه مقدار کمی روغن، آنقدر تفت دهید که آب سبزی کاملا کشیده شود ولی سبزی سرخ نشود.
سپس سبزی های تفت داده شده را از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید تا خنک شود.
تخم مرغ ها را در یک ظرف مناسب بشکنید و به آن ها نمک،فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا در هم حل شوند.
سپس گردو و زرشک را به تخم مرغ های هم زده شده اضافه کنید و هم بزنید.
سبزی ها را هم بعد از خنک شدن به ظرف حاوی تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقدار مناسبی روغن داخل آن بریزید و بعد از اینکه روغن کاملا داغ شد ،مایه کوکو سبزی را داخل آن بریزید و تمام سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید.
سپس در تابه را بگذارید ،ابتدا کمی درجه حرارت را بالا ببرید و بعد از یکی دو دقیقه درجه حرارت را کم کنید تا کوکو مغز پخت شود.
بعد از حدود 15 تا 20 دقیقه که یک طرف کوکو سرخ شد آن را با چاقو به 4 قسمت تقسیم کنید و با کفگیر برگردانید.
مجددا حرارت را برای یک دقیقه بالا ببرید تا مواد خودشان را بگیرند.بعد حرارت را کم کنید و در تابه را نگذارید تا کوکو سبزی سرخ شود.
کوکو سبزی مجلسیتان را بعد از اماده شدن در کنار گوجه فرنگی، خیار شور، فلفل سبز و سبزی های دلخواه سرو کنید.
کوکو سبزی با زرشک
نکاتی در مورد تهیه کوکو سبزی :
برای انسجام بیشتر مایه کوکو سبزی به آن یک قاشق غذا خوری شیر به آن اضافه کنید.
هنگام سرخ کردن کوکو اگر روغن به اندازه کافی داغ نشود، مایه آن به ماهی تابه می چسبد و موقع برگرداندن آن خرد می شود