مواد لازم برای کوکوی شیرین :
- سیب زمینی آب پز :نیم کیلو
- تخم مرغ :4 عدد
- خلال بادام :30 گرم
- خلال پسته :30 گرم
- زرشک :15 گرم
- زعفران آب کرده:به میزان لازم
- بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
- ماست :3 قاشق سوپخوری
- شکر:1 پیمانه
- گلاب :4 قاشق سوپخوری
- روغن مایع : 100 گرم
- آب :نصف پیمانه
- نمک و فلفل :به مقدار خیلی کم
- خیار شور یا خیار، لیمو ترش، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای :برای تزیین
طرز تهیه کوکوی شیرین
سیب زمینی های آبپز شده را پوست بگیرید و رنده کنید. بعد تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر بشکنید و اول با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید.
به مقدار خیلی کمی نمک و فلفل هم به سیب زمینی ها بزنید . بعد ماست و بیکینگ پود را به کوکو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم بروند.
برای تهیه شربت کوکو ، آب را داخل قابلمه ای کوچک ریخته و به آن شکر ، زعفران و گلاب را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند .
بعد خلال ها و زرشک را به شربت اضافه کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس مواد کوکو را در تمام سطح تابه پخش کنید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید .
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود. بعد مواد شربت را روی کوکو بریزید تا موقع سرخ شدن ، شربت به خرد کوکو برود.
در تابه را نبندید تا عرق نکند.حرارت را خیلی کم کنید تا کوکو به آرامی پخته شود.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی شیرین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی شیرین را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .