روش پخت کوکوی میگو
کوکوی میگو یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست.این کوکوساده در کنار کوکوهای معروف و پرطرفدار ایرانی مانند کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی ، بسیار لذیذ و سریع تهیه میشود و برای یک شام عالی مناسب است.کوکوی میگو برای کسانی که اهل غذاهای دریایی هستند تنوع خوبیست و میتوانند با تهیه این کوکوی خوشمزه از خوردن میگو لذت ببرند.
مواد لازم برای کوکوی میگو
- میگو : 200 گرم
- پیاز داغ : یک قاشق سوپخوری
- نمک، پودر سیر و زعفران : به مقدار لازم
- روغن : برای سرخ کردن
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
- جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ : 2 الی 4 عدد
- آب لیمو : یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه کوکوی میگو
مرحله اول:
برای درست کردن کوکوی میگو ،تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و میگو ی تمیز شده را به همراه پیاز داغ کمی داخل آن تفت دهید.
بعد به آنها، رب گوجه فرنگی ، آبلیمو ، نمک ، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. مواد تفت داده شده را کنار بگذارید تا سرد شوند.
مرحله دوم:
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید.سپس به همراه تخم مرغ ، پودر سیر ، پودر کاری و زعفران دم کرده مخلوط کنید و این مخلوط را با میگوی تفت داده شده ترکیب کنید.
مرحله سوم:
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و مایه کوکو را داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید و اجازه دهید کوکو با حرارت ملایم بپزد. وقتی که یک طرف کوکو سرخ شد ، طرف دیگر آن را سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی میگو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکوی میگو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .