مواد لازم برای کوکوی کنگر :
- کنگر پاک کرده :نیم کیلو
- گردوی خرد شده : 2 ق س
- تخم مرغ :4 عدد
- زرشک :2 ق س
- دارچین :2 /1 ق م
- بیکینگ پودر:1 ق چ
- سبوس گندم :1 ق س
- نمک:به اندازه لازم
طرز تهیه کوکوی کنگر با گردو :
کنگر را بشویید و به صورت درشت خرد کنید .سپس با مقداری آب بپزید و یا بخارپز کنید.بعد از اینکه کنگرها پخته شدند آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافه آن کاملا گرفته شود.
تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن با هم یکدست شوند. بعد گردو ، زرشک و سبوس را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از مخلوط شدن این مواد ، ادویه ها را به ادویه ها را داخل تخم مرغ اضافه کنید.در آخر کنگر را هم به مایه کوکو اضافه کنید.
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. مایه کوکو را در تابه ریخته و به صورت یکدست پهن کنید.
در تابه را ببندید تا یک طرف آن سرخ شود.بعد کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود.
کوکوی آماده شده را برش بزنید و در کنار سبزیجات دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی کنگر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی کنگر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .