وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کوکوی کنگر | طرز تهیه “کوکوی کنگر”

کوکوی کنگر | طرز تهیه “کوکوی کنگر”

برای مهمانان شام امشبتان غذاهای کنگری بپزید ولی مراقب لنگرشان باشید! اگر تا به حال “کوکوی کنگر” درست نکرده اید، این کوکو را امتحان کنید.

مواد لازم برای کوکوی کنگر :

  • کنگر پاک کرده :نیم کیلو
  • گردوی خرد شده :  2 ق س
  • تخم مرغ :4 عدد
  • زرشک :2 ق س
  • دارچین :2 /1  ق م
  • بیکینگ پودر:1 ق چ 
  • سبوس گندم :1 ق س
  • نمک:به اندازه لازم
کوکوی کنگر

طرز تهیه کوکوی کنگر با گردو :

کنگر را بشویید و به صورت درشت خرد کنید .سپس با مقداری آب بپزید و یا بخارپز کنید.بعد از اینکه کنگرها پخته شدند آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافه  آن کاملا گرفته شود.

تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن با هم یکدست شوند. بعد گردو ، زرشک و سبوس را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از مخلوط شدن این مواد ، ادویه ها را به ادویه ها را داخل تخم مرغ اضافه کنید.در آخر کنگر را هم به مایه کوکو اضافه کنید.

سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. مایه کوکو را در تابه ریخته و به صورت یکدست پهن کنید.

در تابه را ببندید تا یک طرف آن سرخ شود.بعد کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود.

کوکوی آماده شده را برش بزنید و در کنار سبزیجات دلخواه سرو کنید.

کوکوی کنگر

نکات تکمیلی در مورد کوکوی کنگر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی کنگر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع